پیر شدیم رضا جون , من در 2-3 ساله اخیر شاید 10 تا گیمه دوتا 2 زدم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیر شدیم رضا جون , من در 2-3 ساله اخیر شاید 10 تا گیمه دوتا 2 زدم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (10-08-2020),reza (10-08-2020)
پیر نشی جوانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-------------------------------------------------------
میلاد راستی تازگیا از افتر افکت بیرون زدم رفتم دنبال پریمیر پرو , چطوره ویدیو های آزمایشیمو از دوتا درست کنم بزارم کانال
ویرایش توسط Mohammad.S : 10-09-2020 در ساعت 12:32 PM
Evil Geniuses
Mohammad.S (10-09-2020),reza (10-08-2020),Sharingan (10-09-2020)
حوصلم سر رفته...منتظر Live شرکت AMDام...قراره نسل جدید CPUهاشون رو امروز رونمایی کنند...۴۰ دقیقه دیگه شروع میشه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من پایه هستم اگه کس دیگه ای هم هست اوکی بده فردا شب بریم (تیم اسپیک هم بریزین منتها کسی که بمیره حق صحبت نداره)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم هستم اما کس دیگهای اعلام نکرده از بچهها. فکر کنم موضوع به حاشیه رفت بخاطر همین کسی چیزی نگفت )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (10-12-2020)
من نمیدونم چیه بازی نکردم , ندارم , ولی علاقه دارم اگه جالب باشه . منم پایم
Evil Geniuses
توضیحات محمد داد من خودم زیاد صرفا فان بازی نمیکنم ولی این واقعا جالبه یه جا بلند زدم زیر خنده میکروفونم push to talk تنظیم نبود صدا رفت لو رفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه دانلودش یا ازون روش bluestacks که محمد گفت اقدام کن و یا :
نسخه ویندوز لینک ایرانی: https://gold-team.ir/among-us
نسخه ویندوز (مرجع): https://online-fix.me/games/shooter/...s-po-seti.html
شصت هفتاد مگ بیشتر نیست فکر میکنم
FCB (10-13-2020)
lol الان اتفاقی قبل از بازی OG Alliance رفتم استریم Ph دیدم داره Among Us بازی میکنه و از قضا imposter هم بود. بعد یکجا خیلی باحال جلو یک نفر یکی رو کشت و لو رفت یعنی پاره شدم از خنده
خانواده میگن چی شده چرا انقدر میخندی؟ گفتم هیچی فرض کنید یکی پشت در قایم شده جیب یکی رو بزنه بعد طرف از در میاد داخل این هم جیبش رو میزنه ولی نمیدونسته که رفیق طرف هم پشت سرشه و لو میره ))
پنهان کننده: پینوشت
- جبران خلیل جبران
Sharingan (10-16-2020)
من زیادی شما رو نمیشناسم در واقع سالها با شما نبودم فقط میخوام بدونم با تجربه ترینتون(پیر ترینتون ) کیع مثلا از مپ 6.60 دوتا پلی بدع??من شخصا از مپ 6.67 دارم دوتا بازی میکنم
ویرایش توسط erfan5763 : 10-15-2020 در ساعت 02:37 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©