مگه شما تو آپارات ویدیو میسازین یوتیوب بهتره به نظرم مگه نع?? \:
مگه شما تو آپارات ویدیو میسازین یوتیوب بهتره به نظرم مگه نع?? \:
بهشون پیام بده بگو کپی رایت نداره اشتباه حذف کردیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید خواننده زن بود حذف کردن
اینجا اپلود کن:
https://uupload.ir/
برای Mp4 پخش انلاین هم داره. فقط نمیشه تو فروم امبد کرد
حتما هم عضو شو بعد اپلود کن تا حذف نشه یا حداقل دیرتر حذف بشه در صورت نداشتن دانلود برای چند ماه
یا یه سایت دیگه مثل نماشا و... انتخاب کن
ba4ma3n (10-24-2020),FCB (10-19-2020),Mohammad.S (10-18-2020),reza (10-20-2020),Sharingan (10-18-2020)
100%
ولی من برا انجمن میسازم نه آپارات , حالا چون یه لینک پخش مستقیم هم میشه از آپارات برا انجمن گذاشت برا همین اونجا آپلود میکنم .
-----------------------------
میلاد پیام دادم ولی جواب ندادن .
یو آپلود فکر نکنم زیاد نگه دارن برا همین ارزش نداره آپلود کردنش ... نماشا یا تماشا و اینا رو هم امتحان میکنم .
احتمال زیادشاید خواننده زن بود حذف کردن
ویرایش توسط Mohammad.S : 10-18-2020 در ساعت 03:09 PM
Evil Geniuses
تا حالا فایل هیچ کاربر عضوی در یوآپلود حذف نشدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نماشا و.. رو هم باید ببینم میشه براشون امبد کد درست کرد یا نه
برای نماشا اضافه کردم
شبیه آپارات، رو آیکون نماشا میزنی و کد ویدئو نماشا رو میزاری بین این دو تا کد
ba4ma3n (10-24-2020),FCB (10-19-2020),Mohammad.S (10-18-2020),reza (10-20-2020)
بحث amoung us شد
اگه هستید ک من تو گوشی گاهی بازی میکنم
دیسکورد دوتاباز هم عضو هستم
reza (10-20-2020)
یک روز اعلام میکنم بریمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید استارتش رو از یک جایی زد بالاخره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من آخر هفته هستم آخر شب باشه بهتره ساعت ده یازدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا بازیش حرف نداره. من شاید تو عمرم دو سه دست اینوکر پلی داده باشم ولی با دیدن این ویدیو وسوسه شدم بیشتر باهاش تمرین کنم
*سوال: برای ساختن مثلا Cold snap هاتکی میزارن و با یک دکمه ساخته میشه (همچین تنظیماتی درون دوتا هست؟) یا اینکه تک تک باید رو اسکیلا کلیک شه واسه ترکیبش؟
ویرایش توسط reza : 10-20-2020 در ساعت 02:20 AM
Sharingan (10-20-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©