فقط توربو بعضی اوقات, حوصله بازی نرمال و ندارم خدا وکیلی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط توربو بعضی اوقات, حوصله بازی نرمال و ندارم خدا وکیلی :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
پوففف یاد فروم بخیر ...
فک کنم از زمان راهنمایی و مدرسه از این فروم خاطره دارم
جالبه فکر کردم فقط من حوصله قدیم رو ندارم برای پلی دادن ولی وقتی نظر دوستان رو خوندم تازه متوجه شدم اکثر بچه های سایت دیگه حس و حال سابق رو ندارن آخه من قدیما تو این سایت عضو بودم (البته سیم کارتم سوخت و حوصله نکردم برم دوباره بگیرم چون جیمیلمم به اون وصل بود منم معمولا پسوورد ها رو حفظ نمیکنم هم اکانت جیمیلم پرید هم خیلی اکانت دیگه از سایت های دیگه اکانت این سایتم پرید) اون موقع یعنی6 یا 7 سال قبل خیلی شلوغ تر از الان بود آموزش های آپدیت شده برای هیرو ها رو اولین جا این سایت میزاشت یادمه یه بار هم از fcb خواستم یه اکانت بخرم طرفای رنک 4700 بود فکر کنم ولی من تخفیف زیاد میخواستم معاملمون نشد فکر کنم قیمت رو میگفت 300 تومن من 200 بیشتر نداشتم من قدیما چقدر حرص میخوردم تو بازی الان به قدیما خندم میگیره واقعا حرص خوردن تو بازی یه کار احمقانست چون این فقط یه گیمه نه بیشتر
ویرایش توسط iranlove1371 : 07-28-2021 در ساعت 04:17 PM
توئیچ قیمت خرید اشتراک کانالهاش رو تغییر داده و با ارزش پول محلی کشورها همسانسازی کرده. بعد جوری واسه من پیام تبلیغ داد گفت «کاهش قیمتهای اشتراک در ایران!» که من گفتم اوه! رفع فیلتر شد چی شد؟ بعد رفتم داخلش دیدم اسم همه کشورها هست جز ما...
باشه. این نیز بگذرد...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
آقا خودمو پیدا کردم دیدین گفتم از بچه های قدیمم
تازه اینترانت هم داره میاد برام اصلا مهم نیست سیم اینترنت با کابلش از ته قطع کنن هر چی روتر و سوییچ هم هست منفجر کنن والله
Sharingan (07-30-2021)
اسمه ما کجا هست که این دومیش باشه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوش اومدی دوباره بلامیسرآقا خودمو پیدا کردم دیدین گفتم از بچه های قدیمم
قربانت
Sharingan (07-30-2021)
سه تا اکانت دیگه هم با اسم مشابه davoodmld ساختی، مجموعا حداقل 5تا اکانت داریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این یکی ایمیلش یاهو هست. اگه میخوای بازیابیش کنی پیام خصوصی بفرست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©