سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میره div 2
میره div 2
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من چند وقته هی به این مشکل برمیخورم
کسی نمیدونه داستانش چیه و چیکارش کنم؟
Meepwned!
Sharingan (03-06-2023)
فکر کنم باید dns عوض کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام،،،من از پای بازی رفتم و ریپورت شدم ،،، الان سینگل درفت هم نمیذاره بازی کنم ،،، چکار باید بکنم؟؟؟
چه پیغامی میده؟
- جبران خلیل جبران
سلام
دوستان من به یه مشکلی خوردم 2 روزه که ارور Corrupt Content Files میده فایل Client.dll و من هیچ کاری تو پوشه دوتا نکردم، راهکاری دارین که مشکل رفع شه ؟ استیم همش درحال validatingعه ولی هیچ تغییری نمیکنه
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
میخوای بازی رو اجرا کنی این ارور رو میده؟ از verify integrity of game files استفاده کن
از صفحه LIBRARY روی بازی راست کلیک کن:
properties
Local Files
verify integrity of game files
صبر کن تا کامل اجرا بشه.
اگه درست نشد این لینک رو چک کن:
https://ugetfix.com/ask/how-to-fix-corrupt-content-files-error-on-steam/
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی بابت کمک، همرو انجام دادم، اما هنوز درست نشده، حالا امیدوارم آپدیتی چیزی بیاد بلکه درست شه، یا بعدا دوباره همین کارو بکنم. مرسی بازم <3
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
استیم رو دوباره نصب کردید ببینید اوکی میشه یا نه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
سلام
من دوتا بازی اینترنتم قطع شده
الآن زده باید ۳تا بازی تو حالت استخر بازی کنی
چند بار با بوت بازی کردم تو قسمت arcade هم چند بار بازی کردم ولی درست نشد چیکار باید کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©