این بنده خدا رو ببین که اصلا غیب شد از صحنه ی روزگار :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بنده خدا رو ببین که اصلا غیب شد از صحنه ی روزگار :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام،بچه ها چطورین؟ کسی از قدیمی ها میاد اینجا هنوز؟
باورم نمیشه بعد از 6 سال آنلاین شدم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
FCB (03-25-2024),Milad._.R (03-12-2024),Mohammad.S (05-24-2024),reza (03-15-2024),Sharingan (03-18-2024)
سلام. خوبی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی خلوت شده
اما با همین وضعیت هنوز تقریبا مثل قدیم از گوگل ورودی داره برای تاپیک های قدیمی
Apdentist (03-19-2024),Mohammad.S (05-24-2024),Sharingan (03-18-2024)
سلامممممم به به ببین کی اینجاست. چند وقت قبل پیش خودم میگفتم هعیی یه دندونپزشک تو انجمن داشتیم که اونم خداحافظی کرد و رفت به زندگیش برسه (البته پوریا پزشکه. منم علوم آزمایشگاهم که میتونیم دور هم یه ساختمون پزشکان بزنیم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دل تنگت بودیم خوبه که سر زدی. هنوز بازی میکنی مثل ما؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteسلام به روی ماهه جفتتون. بوس.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن : تو چرا ip چین داری :دی
قربونت میلاد جان،شما چطوری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره.. یادش بخیر قدیما..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سلامممThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قربونت،چه خبرا؟ نه من بازی نمیکنم خیلی وقته..
البته منم اومدم پزشکی :دی
البته که نیومدم مجبور شدم بنا بر دلایل سیا 30 :دی
ویرایش توسط Apdentist : 03-19-2024 در ساعت 08:28 PM
reza (03-21-2024)
قربونت پوریا جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره الان ساکن چینم
یه سری قضایا پیش اومد و من رو از دانشگاه اخراج کردن
اومدم اینجا واحد هامو تطبیق زدن __الان اینترنم اینجا :دی
تو چیکار کردی؟
reza (03-21-2024)
به به رفتی به کشور چینگ چانگ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تموم کردم قشنگم جای شما خالی :دی
این صفحات پر از خاطره است.
Mohammad.S (05-24-2024),reza (04-06-2024),Sharingan (04-06-2024)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©