تا 8 روز دیگه آن نمیشم دوستان از دست ما راحتین حلال کنید زودی میام. شبتون شکلاتی :دی
تا 8 روز دیگه آن نمیشم دوستان از دست ما راحتین حلال کنید زودی میام. شبتون شکلاتی :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (07-27-2016)
رشت بارونع سر صب...
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اینجا نورآباد لرستان. منطقه کوهستانی. شب بدون پتو بخوابی حتما" سرما میخوری. زمستون 94 سردترین شهر کشور شد. اونموقع شما غمتون نبود ما آب دماغمون یخ کرده بود الان بسوزین
این مملکت طلاست به خدا
ی جا بارون ی جا سرما ی جا گرما ی جا شرجی. موقعیت جغرافیاییش هم که از دید من وسط دنیاست!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ینی هوا عالیه عالی آدم برم تو چمنا بخابه دی:
جدا از این بحث هوا شناسی رفقا سمت سیگار و قلیون نرید من زیر 20 سال سن دارم ولی صب مثه چی دهنم تلخه مزش و سرفه دارم شدید
ترکم کردم ولی میبینی دلت میخاد دی:
اینجا اهواز هوا 48 درجه، کمتر نمیاد، جمعه گذشته به قدری شرجی بود که از خونه میزدید بیرون احتمالا یا جسدتون بر میگشت خونه یا به صورت Baked بر میگشتید
هیچ وقت هم کمتر 45-46 نمیاد -_-
prayforahvaz#
ما تو این شرجی میریم بیرون میشینیم و چای داغ میخوریم چقدر شما نازک نارنجی هستین !
ما اینجا چای داغ شما رو با رطوبت 100 درصد میخوریم دی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (07-27-2016)
چند وقت میکشیدی؟ اگر زیاد میکشیدی بعد ول کردی خونت غلیظ شده! یا برو خون بده یا حجامت یا از همه بهتر ۲ ۳ تا پیک سلام بر عشق بزن درست میشه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوابت سنگین نشده؟ در کل هرگونه سؤال و مشکل در رابطه با دخانیات داشتی بپرس Sharingan هم اگر احیانا اومد حرفی زد حرفشو جدی نگیر اون واسه خودش حرف میزنه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©