توییچ هم مشکلی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dns رو تغییر بده شاید درست بشه
توییچ هم مشکلی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dns رو تغییر بده شاید درست بشه
Mohammad.S (06-27-2022),reza (06-14-2022),Sharingan (06-17-2022)
سلام، امروز متوجه شدم حدود یک هفته ست که توییچ فیلتر شده (از چند روز قبلش واسه من قطع و وصل میشد واسه همین اینجا پست گزاشتم)
soundcloud هم تا هفته پیش یکی در میون باز میشد ولی الان درسته و فعلا فیلتر نیست.
ولی خب اینا هر کار دلشون بخواد میکنن و با هشتگ و اعتراضای الکی تغییری پیدا نمیشه. فقط مجبوریم هزینه اضافه بدیم واسه وی پی ان
متاسفانه دور از انتظار هم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان سایت های مجوز دار که لوگوشون داخل سایت ساترا هست رو هم کامل مسدود میکنن!
کلا کارهایی که تو حوزه فرهنگ میشه همین منوال رو طی میکنه. با مثال توضیح میدم:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرض کنید بچهای حرف بد یاد گرفته بعد والدین او با تهدید و کتک بدنبال این هستند که او حرف بد به زبون نیاره. بعضی بچهها تبعیت میکنند بعضی لج میکنند اما این روش در دراز مدت تأثیرش رو از دست میده و اونموقع صرفا صورت مسئله رو پاک میکنه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
از فیلتر دراومدن spotify این چند هفته عجیبه واسه همه
گرچه اینم موقتیه و دوباره فیلترش میکنن
soundcloud هم همین شرایط رو داشت دقیقا
این کارزا و داستان هم وقت تلف کردنه
مشخص بود این وزیر جدید این محدودیت ها رو روی سایت ها و توییچ و ... اونم با استارت فصل تفریح و تابستون اعلام میکنه
وزیری که میگه با اومدن من سرعت اینترنت پیشرفت داشته و زیر بار سرعت افتضاح نسبت به دوره اذری جهرمی نمیره شما هر چی میخای هشتگ و کارزار تشکیل بده انگار آب توی هاون کوبیدنه
Mohammad.S (07-12-2022),reza (07-10-2022),Sharingan (07-13-2022)
تو هر برهه ای از زمان فقط در حال پسرفت و توقف . برام باعث تاسف هست
Evil Geniuses
بعد از فیل.تر شدن توییچ حالا نوبت رسیده به اپارات! بله درست شنیدید این اقایان نادان حتی به سرویس پخش زنده اپارات که کلی جوون از این راه نون میخورن هم رحم نکرده و قرار هست سرویس استریمینگ اپارات بدلیل عدم رعایت هنجار های اخلاقی جامعه(!) حذف بشه.
نمیدونم چه اصراری هست که هر کاری بتونن میکنند تا زندگی رو بر مردم سخت تر و سخت تر کنن؟؟
اگر این قبیل کارها اسمش دش.منی با مل.ت نیست پس چیه؟!
قدم بعدی هم اینستاگرام هست..
میترسیدم از روزی که بگم خدا پدر رو.حانی رو بیامرزه..
صحبت های مدیرعامل هلدینگ صبا ایده محمد جواد شکوری : http://www.instagram.com/p/CiKdEJ4Ah8M/?hl=en
میلاد سایت Uupload واسه خودت هست؟ (فکر میکنم قبلا گفته بودی واسه خودته ولی چون خیلی سایت مطرحیه دوباره پرسیدم)
تو این هیری بیری سرورش خیلی خوب کار میکنه سرعت دانلودش هم اوکیه
کاش یه سایت دانلود فیلم بزنی بدون سانسور
یا مثلا فیلمای دلخواهتو آپلود کنی آرشیو کنی
بعد ما دانلود کنیمو واست صلوات بفرستیم
اره. سرورش اسیاتکهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اصلا اهل فیلم نیستم. یه سایت فیلم دارم که فقط فیلم و سریال ایرانی رو که اکثرا فروشی هست میزارم nama.tv
ولی سایت فیلم خارجی باید باشه یکم بگردی پیدا میشه.
سایت بدون سانسور کمه چون هم گیر میدن و هم درآمدزایی نداره بجز فروش اشتراک. اما فیلم های سانسور شده به ازای ترافیک دانلود شده برای صاحب سایت درآمد داره
من قبلا داخل نما تی وی فیلم خارجی میزاشتم ولی دیگه نمیزارم، هم حوصله اپدیت کردنش رو ندارم و هم گفتم به حقوق خارجی ها احترام بزارم
FCB (10-16-2022),Mohammad.S (10-24-2022),reza (10-16-2022),Sharingan (10-16-2022)
به نظر من تمام مشکلات ما از اینکه که هیچکی سر جای خودش نیست.
کشیش جاش داخل کلیساست سیاست مدار و مدیر و مهندس و .. هم سر جای خودشون ...
یه موضوعی که چند وقت پیش دیدم و جالب بود برام رابطه بین "هوش" و "مذهبه" که رابطه کاملا منفی با هم دارن.
حالا تمام امور رو بده دست این افراد باهوش نتیجش می شه این وضعیت بیسیار دوست داشتی که در نیم قرنه گذشته داشتیم.
Mohammad.S (10-24-2022),reza (10-24-2022)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©