بحث و گفتگو در مورد اینترنت و isp های ایرانی

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 1169

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    1337
    یوزرنیم استیم
    dantee88
    سلام دوستان کسی تو پارس آنلاین هست؟خدا نعلتشون کنه،بیش از یک ماهه اعصاب ما رو سرویس کردن...هر روز هر یه ساعت بک بار به مدت 5-10 دقیقه DC میشه.منم وسط بازی میپره بیرون دیوونه میشم در حد لالیگا.هر روز زنگ میزنم میگه دیگه امروز فیکس شده.الان واسه این"امروز دیگه فیکس شده" 46 روز بن شدم.تازه الانم دو باز پشت سر هم DC شد.حالا میگن تو تهران مشکل پیدا کرده.جایی نیست بشه این نعلتی ها رو شکایت کرد؟کارشناس زنگ زده بهم میگم وضع چرا اینطوریه...میگه noise داری آخه من چی بگم به اینا...
    ویرایش توسط felarous : 07-21-2013 در ساعت 12:06 AM

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    1615
    یوزرنیم استیم
    the7nightmare
    نقل قول نوشته اصلی توسط felarous نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    سلام دوستان کسی تو پارس آنلاین هست؟خدا نعلتشون کنه،بیش از یک ماهه اعصاب ما رو سرویس کردن...هر روز هر یه ساعت بک بار به مدت 5-10 دقیقه DC میشه.منم وسط بازی میپره بیرون دیوونه میشم در حد لالیگا.هر روز زنگ میزنم میگه دیگه امروز فیکس شده.الان واسه این"امروز دیگه فیکس شده" 46 روز بن شدم.تازه الانم دو باز پشت سر هم DC شد.حالا میگن تو تهران مشکل پیدا کرده.جایی نیست بشه این نعلتی ها رو شکایت کرد؟کارشناس زنگ زده بهم میگم وضع چرا اینطوریه...میگه noise داری آخه من چی بگم به اینا...
    واقعا که مسخرست. به من اس داده بودن که فقط یه روز (دوشنبه دو هفته پیش) قطعی پیدا میکنه. از اون روز تا الان هی داره قطع و وصل میشه. من که به خاطر این میترسم بازی کنم
    شرکتم زنگ نزنی آبرومند تری ! یه کارشناسای خدایی داره که نگو ! زنگ زدم میگم نت قطع میشه پشت سر هم... میگه نتتون قطعی داره D:
    میگم سرعت دانلود از 150 اومده رو 50 ... میگن چون نتتون 128 اِ باید سرعت معمول بین 10 تا 15 باشه ! منتم میزاره !!!!
    من که منتظرم دورم تموم شه عوض کنم isp رو ...

3. Top | #3

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    1287
    یوزرنیم استیم
    navid_messi
    نقل قول نوشته اصلی توسط the7nightmare نمایش پست ها
    واقعا که مسخرست. به من اس داده بودن که فقط یه روز (دوشنبه دو هفته پیش) قطعی پیدا میکنه. از اون روز تا الان هی داره قطع و وصل میشه. من که به خاطر این میترسم بازی کنم
    شرکتم زنگ نزنی آبرومند تری ! یه کارشناسای خدایی داره که نگو ! زنگ زدم میگم نت قطع میشه پشت سر هم... میگه نتتون قطعی داره D:
    میگم سرعت دانلود از 150 اومده رو 50 ... میگن چون نتتون 128 اِ باید سرعت معمول بین 10 تا 15 باشه ! منتم میزاره !!!!
    من که منتظرم دورم تموم شه عوض کنم isp رو ...
    دوست عزیز من خودم از پارس آنلاین نت میگیرم و اصلا هم قصدم طرفداری از این شرکت نیست ولی الان اکثر شرکت ها با مشکل پینگ روبرو هستند و طبق گفته های پشتیبانی مشکل زیرساخت وجود داره و بزودی حل میشه.
    من خودم قطعی ندارم ولی پینگ به شدت افتضاحه و جالب تر از همه اینه که من با پینگ 550 دیروز بازی کردم و هیچ لگی نبود!
    امیدوارم هرچه زودتر درست بشه. نمیدونم شما چند وقته از پارس نت میگیرین ولی من که 3 ساله از این شرکت میگیرم این داستانای خرابی پینگ کار همیشگیشون هست و هر سال یه داستان سر این پینگ ما داریم البته پارسال تاستون هیچ مشکلی نبود.

4. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    1615
    یوزرنیم استیم
    the7nightmare
    نقل قول نوشته اصلی توسط AlanWake نمایش پست ها
    دوست عزیز من خودم از پارس آنلاین نت میگیرم و اصلا هم قصدم طرفداری از این شرکت نیست ولی الان اکثر شرکت ها با مشکل پینگ روبرو هستند و طبق گفته های پشتیبانی مشکل زیرساخت وجود داره و بزودی حل میشه.
    من خودم قطعی ندارم ولی پینگ به شدت افتضاحه و جالب تر از همه اینه که من با پینگ 550 دیروز بازی کردم و هیچ لگی نبود!
    امیدوارم هرچه زودتر درست بشه. نمیدونم شما چند وقته از پارس نت میگیرین ولی من که 3 ساله از این شرکت میگیرم این داستانای خرابی پینگ کار همیشگیشون هست و هر سال یه داستان سر این پینگ ما داریم البته پارسال تاستون هیچ مشکلی نبود.
    متاسفانه این که میگی تو همه جنبه ها رایجه !
    فروشنده به حقوق مشتری احترام نمیزاره مشتریم نمیدونه حقوقش چیه ...
    برا من (شایدم چندتا دیگه) مهم نیست که مشکل زیر ساخت یا بالا ساخت وجود داره ! من پول ندادم که نت هر 1 ساعت یه ربع قطع شه !
    ولی خیلیا دیگم همین جور که هست طی میکنن هیچ کاریم انجام نمیدن صداشونم در نمیاد... شرکتم رو همینا میچرخه هیچ کاریم برای رضایت مشتری انجام نمیده همین جوریم میمونه ...

5. کاربر مقابل از the7nightmare عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

felarous (07-22-2013)

6. Top | #5

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    1287
    یوزرنیم استیم
    navid_messi
    نقل قول نوشته اصلی توسط the7nightmare نمایش پست ها
    متاسفانه این که میگی تو همه جنبه ها رایجه !
    فروشنده به حقوق مشتری احترام نمیزاره مشتریم نمیدونه حقوقش چیه ...
    برا من (شایدم چندتا دیگه) مهم نیست که مشکل زیر ساخت یا بالا ساخت وجود داره ! من پول ندادم که نت هر 1 ساعت یه ربع قطع شه !
    ولی خیلیا دیگم همین جور که هست طی میکنن هیچ کاریم انجام نمیدن صداشونم در نمیاد... شرکتم رو همینا میچرخه هیچ کاریم برای رضایت مشتری انجام نمیده همین جوریم میمونه ...
    عزیز حرفتونو قبول دارم ولی شمام اینو قبول کن که اگه یه لشکر آدم جمع کنی بری دفتر پارس آنلاین باز هم وعده وعید های الکی میدن و هیچ چیز حل نمیشه. من خودم الان اعصابم شدیدا خرده سره این پینگ پارس! همین الان که بازی کردم پینگ 550-640 بود یعنی باور نکردنیه!
    نمیدونم دارن چی کار میکنن تو شرکت که اینطوری اوضاع بهم ریخته من چند ماه پیش بدون چک کردن پینگ بازی میکردم 1 بار نشد پینگ بالای 220 بره! پارس آنلاین از نظر پینگ حرف نداره ولی متاسفانه هر چند وقت سیستماشون(طبق گفته خودشون) از کار میافته.
    به شخصه کسی که 3 ساله از این شرکت داره و تقریبا راضی بوده اگه تا 1 ماه دیگه اوضاع اینطور باشه Isp رو عوض میکنم و مخابرات میگیرم!
    ویرایش توسط AlanWake : 07-21-2013 در ساعت 02:27 PM

7. کاربر مقابل از AlanWake عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

felarous (07-22-2013)