اطفا طرفتو مشخص کن دقیقس لطفا شایعه نسازین هیچ چیز مبهمی وجود نداره
اطفا طرفتو مشخص کن دقیقس لطفا شایعه نسازین هیچ چیز مبهمی وجود نداره
Four-Eyes (02-03-2014)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteپست رو زدم تا هم دقیق بدونید چیه و شایعه ای هم پخش نشه.ما که نمیدونیم دقیق چیه چرا الکی شایعه پخش کنیم ؟
میخوام بدونم منظورت کیه دقیقا
من شایعا پخش کردم ؟ دقیقا میگی کدوم جمله من شایعه پخش کردن در مورد Offering بوده ؟
خیر جنابالی شایعه پخش نکردی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده میگم شما میفرماید که
منم دارم ادامه ی حرف شما رو میرم میگم برای اینکه شایعه پخش نشه یا شایعه هارو باور نکنیم باید اطلاعات دقیق داشته باشیم.ما که نمیدونیم دقیق چیه چرا الکی شایعه پخش کنیم ؟
مخاطب هم عده خاصی در نظرم نبود تقریبا هرکسی که پست رو خونده مخاطب بوده .شاید من منظورمو درست نرسوندم من منظورم این نبود که کسایی که قبل از من پست دادن دارن شایعه میسازن و یا شایعه ساختن. منظورم یه جورایی مربوط میشه به از وقتی که پست دادم به بعد، یعنی از وقتی که لینک رو گذاشتم از وقتی که دیگه نحوه Offering رو فهمیدین دیگه کسی نباید بیاد به عنوان مثال از پست خودت برمیدارم. چون اگه اونجارو بخونین جواب این سئوالو میفهمید که 1 ایتم میدید و کم کمش 1 ایتم با ارزش بیشتر میگیرید.شاید هر 2- 3 تا آیتم که بدی یک آیتم بده .
من معذرت میخوام Mr Viper
احساس میکنم خیلی تند رفتم و حقیقتش بایت چیز دیگه ای ناراحت بودم
از اول هم میدونستم منظورتون من نبوده
ببخشيد اين قضيه international book تموم شده ديگه؟ يعني بازم نميشه ديگه گير اورد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا ما اشتباهی یه کلید انداختیم تو my offering . الان چی میشه ؟ هیچ آیتمی هم نداده ...
ا
Four-Eyes (02-03-2014)
ایشالا ی common بت میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Four-Eyes (02-03-2014)
تموم شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انشاالله مسابقات 2014 که برسه 100 برابر بهترش میاد
5-6 ماه دیگه
خب اينارو چطوري بدست ميارن؟ امسالم بود؟ ٢٠١٣؟ من بعضي از مسابقاتشو ميديدم...
Sent from my iPhone using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©