سلام 2 تا سوال کم ارزش داشتم اولی چون عجله ایه این هیولای سال که میاد با آپدیت میاد یا ... دومی هم شاید تکراری باشه من تو Offering چنتا ایتم انداختم کی بهم چیز دیگه برمیگردونه؟
سلام 2 تا سوال کم ارزش داشتم اولی چون عجله ایه این هیولای سال که میاد با آپدیت میاد یا ... دومی هم شاید تکراری باشه من تو Offering چنتا ایتم انداختم کی بهم چیز دیگه برمیگردونه؟
Four-Eyes (02-05-2014)
1.به احتمال 90% با اپدیت 200-300 mg میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.میگم ایتم نمیده بازم میگن میده
سلام
هر5-6 ثانیه یه لگ 2 ثانیه ای دارم کسی می دونه چجوری فیکس میشه ؟
تایم اوت داری 90%
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام
دوستان تو دوتا دو ایتمی هست که اگه به حریف اتک بدی استن شه برای یه مدتی؟
بله ، با آیتم با هر اتک 10-25 درصد شانس دارید که 1.4 ثانیه استان بزنید ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اگه به تبدیلش کنید میشه مستقیما حریف رو به مدت 2 ثانیه استان کرد !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Sharingan (02-08-2014)
سلام آقا یه سوال این 90 دقیقه afk قضیش چیه چه جوریه؟ قانونیه غیر قانونیه... ؟چیه داستانش کسسی میدونه؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از نت نیست احتمال می دم از سیستم باشه تو این موندم که اگه از سیستم هم بود کلا این لگ رو داشت نه هر چند ثانیه یه بار
البته با لب تاب این جوریه . با pc مشکل نداره
کسی نمیدونه اصلا شما در چه مورد حرف میزنی که بیان راهنماییت کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©