This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب یه چیزی
اگه مشکل از سخت افزارم باشه اولا از کجا باید مطمئن بشم ؟
ثانیا وقتی گرافیک بازی رو بیارم پایین باید درست بشه دیگه ؛ نه ؟
ولی بازم درست نشد
خب یه چیزی
اگه مشکل از سخت افزارم باشه اولا از کجا باید مطمئن بشم ؟
ثانیا وقتی گرافیک بازی رو بیارم پایین باید درست بشه دیگه ؛ نه ؟
ولی بازم درست نشد
ربطی به بالا پایین نداره ، شما بازیت تیکه تیکه نمیره که بگی گرافیکم نمیکشه و بیارمش پایین ، ممکنه گرافیکت نیم سوز باشه یا یه مشکلی داشته باشه ، شما بازی های دیگه رو تست کن که بفهمی مشکل از دوتا هستش یا سخت افزاریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Battlefield 4 رو بازی میکنم بدون هیچ مشکلی
حالا نمیدونم گرافیکش در حد دوتا2 هست یا نه ولی بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم
دقیقا برای من هم یه همچین باگی به وجود اومد ولی فرقش این بود که من روی آیتم slippers of agility کلیک راست کردم و باگ لعنتی تا آخر بازی ولم نکرد! (عکس آیتم به جای کلیک موس بود و نمیشد رو آیتمات کلیک کنی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل من که آپدیت جدید بازی بود ولی مشکل شما رو نمیدونم!
راستش بعد آپدیت بازی ، منم یه جعبه خریدم بازش کرد ست kukkna توش بود خواستم برم تو بازی که امتحانش کنم دیدم بازیم اینجوریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اون به بعد با هر هیرویی که میرم همین مشکل رو دارم
یعنی کلا دیگه بازی نمیتونم بکنم
پس مشکلی از pc ندارین ، bf4 برای تست خوبه ، این دوتاست که گند زده فکر کنم باید صبر کنی تا اپدیت بعد ، معمولا یه بکاپ داشته باشید به خاطر همچین مشکلاتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بکاپ هایی که دارم مال قبل از آپدیتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی اونها رو برمیگردونم دوباره 280 mb آپدیت میده و بازی دوباره همینجوری میشه
توی launch optionThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-clear
-safe
رو امتحان کن تنظیمات گرافیک رو ریست میکنه.
ببین فیکس میشه؟
برایه ساختن یک تیم در دوتا 2 چی کار باید بکینیم؟ منظورم مثل کلن و ایناست .
سلام خدمت دوستان گرامی
بنده حدود 4 سال هست که روزی کم کم 5 ساعت دوتا بازی میکنم، یه سوال داشتم
خواستم بدونم این پوف میپو رو ( خودم خیلی با میپو بازی میکنم و 194 وین با این هیرو دارم) اون روز یکی از دوستای خارجیم به من گفت با برنامه توی 1 ثانیه همه میپو هارو پوف میکنه در حالی که بنده کلی طول میکشه تا با 5 tab همه رو پوف کنم،خواستم اگه میتونین لطف کنین و این برنامه رو لینکش رو بدین ( برای دوتا 2) هر چی گشتم برای دوتا2 پیدا نکردم. ممنون میشم جواب بنده حقیر رو بدید/ تشکر،موفق باشید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©