واقعا کسی نمیتونه کمک کنه ؟
واقعا کسی نمیتونه کمک کنه ؟
اگر امروز یراتون این مشکل پیش اومده تا فردا صبر کنید چون یک سری اختلال توی استیم و ایتم پیش اومدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
sawyer1 (07-17-2014)
بله هر 2 Orb هستن و با هم استک نمیشن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی Skadi با آیتم هایی که Life Steal میدن استک میشه با اینکه هر 2 ارب هستن
AmirMahmood (07-17-2014)
چطور میشه بیشتر از 4 تا آیتم bet گذاشت؟
Dota 2 Lounge - Marketplace, Trades, Bets
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ممنون ولی هر کاری کردم اپدیت نشد همون جای که نوشته بودینو رفتم هیچی بقیر از بازی های خودم که دارم دانلود میکنم هیچی نبود اگه میشه بی زحمت عکسی چیزی نشون بدین خیلی خیلی ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلام. من میخواستم بک آپ بازی دوتا2 رو دانلود کنم و دیدم که تو انجمن خودمون آپدیت ها خیلی قدیمی هستند و بنابراین به سراغ سایت فرس گیم رفتم.حجم آپدیت دوتا2 در فورس گیم 5/5 گیگ بود و تا آخرین آپدیت فروردین بک آپ شده بود.
قیمت خرید دی وی دی هم 7 تومان بود که ترجیح دادم دی وی دی رو بگیرم و خلاصه میخواستم بپرسم که بعد از آپدیت فروردین ماه چند آپدیت دیگه اومدند و حجم کل دوتا2 در حال حاضر چقدره و من چند گیگ بعد از دریافت بک آپ باید دانلود کنم؟
تقریبا 2 هفتست که scroll ( یا همون موشواره ) من تو دوتا2 کار نمیکنه ! ( یعنی اصلا نمیشه camera رو بالا پایین برد )
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟!
سلام ، باهاشون تماس بگیر و بگو که آخرین آپدیت رو لازم داری تا آپدیت جدید بگیرن و بفرستن . اگر هم خودت بخوای دانلود کنی فکر میکنم کمتر از 1 گیگ بشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق باشید.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
H.e.x (07-19-2014)
سلام
من چند روزه که میخوام با شخصیت Darkseer بازی میکنم البته قبلش هم با dazzle حرفه ای شدم
ولی نمیدونم برای dark seer چی ببندم
دوست عزیز همه چی به وضعیت بستگی داره . توی dota 2 هیچ وقت هیچ چیز قطعی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه میخوای بری hardline بهتر با soul ring و boots و meka شروع کنی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©