راهی هست که بشه دوتا 2 دو بدون نیاز به استیم باز کرد ؟
منظورم افلاینه
یه چیز دیگه، برنامه ای هست که توی آفلاین همه ی آیتم ها و ست ها باز بشه ؟
راهی هست که بشه دوتا 2 دو بدون نیاز به استیم باز کرد ؟
منظورم افلاینه
یه چیز دیگه، برنامه ای هست که توی آفلاین همه ی آیتم ها و ست ها باز بشه ؟
یه همچین برنامه ای وجود داره اما میگن اگه استیم بفهمه دارید ازش استفاده میکنید اکانت تون برای همیشه بن میشه و عمرا درنمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم ارزش ریسکش رو نداره
یه سوال کسی میدونه چیکار باید کرد که وقتی به داری هیروی مقابلت رو haras میکنی( بهش اتک میدی) کریپ ها بهت اتک ندن؟ کامل توضیح بدین اگه میدونید/مرسی ،فقط میدونم که باید هی به یارت اتک بدی .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم دیدم بعضی وقت ها تاور داره به هیرو اتک میده یه دفعه هیرو رو ول میکنه و اتکش رو میگیره طرف کریپ ها
باید چیکار کرد ؟
با همه هیرو ها نمی شه بعضیا مثه هاسکار اسکیل دومش رو مثلا می خوای اسپم کنی باید به صورت دستی روی دشمن w بزنی - اون داستان به یار اتک دادن تو دوتا 1 بود البته نه برای اینکار - (الان تو دوتا 2 کار نمی کنه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز کردن ایتم های دوتا 2 و ست های ارکانایه چیز دیگه، برنامه ای هست که توی آفلاین همه ی آیتم ها و ست ها باز بشه ؟
باید بگردید ورژن جدیدشو پیدا کنید
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-31-2015 در ساعت 12:13 AM
روی یونیت های خودی a بزنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (07-31-2015)
تاور بخوای اتک بهت نده باید a ( یا هر دکمه ای که برا deny گذاشتی رو روی کریپی که توی رنج (شعاع) تاور هست بزنی،اتک دیگه بهت نمیده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-31-2015)
منظورمو اشتباه فهمیدید، من نسخه آفلاین دوتا دو رو میخوام که بدون استیم باز بشه، و اینکه اگه نرم افزاری هس توی حالت آفلاین آیتم ها ست ها رو هم باز میکنه بذارید ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال دومو تو پست بالا جواب دادم نگا کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد سوال اولت اکثر سایتای ایرانی همین دوتا افلاین گذاشتن بگردی پیدا می کنی .
trace (08-01-2015)
سلام به همه دوستان دوتا باز
من تازه شروع کردم به دوتا دو بازی کردن ولی خیلییییییی لگم و خیلییی دیلی دارم اینترنت 256 مخابرات
پینگم 400. 500 بعضی وقتا یهو میره رو 1000 همیشه ریپورت میشم :d
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©