چگونه من الان میرم تو steam بد تو setting حا لا برم کجاش؟ کاملان بگین ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چگونه من الان میرم تو steam بد تو setting حا لا برم کجاش؟ کاملان بگین ممنون میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در Setting روی manage Steam Guard Account Security کلیک کنید و بعد در صفحه جدید Keep My account protected by Steam Guard رو انتخاب کتید و next رو بزنید و ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
داداش گلم
-----------------------------
مدیریت:
قانون شماره 29 ) جهت تشكر از مطالب ارائه شده در يك ارسال و يا تاييد حرفهاي نويسنده آن به جاي ارسال يك ارسال جديد و پاسخ به آن از كليد تشكر كه در زير هر ارسال وجود دارد استفاده كنيد.
اقا منم شبیهه ir_bomb hastam pingme ro 8.8.8.8 360 یعنی چند؟
1soeal man steam khodam ro unistal konam idiham misoze dg on nemishan!
الکیه مگه! هر جا بری می شه با اکنت وصل شد بازی کرد فقط بازی باید رو پی سی باشه وگر نه که باید دان شه
chera dota 2 update namiseh>
دو تا سوال داشتم در مورد report دقیفا میشه توضیح بدید که باید مدرک داشته باشی یا میتونی هر کیو دوست داشتی با یه راست کلیک report بدی بعد بن شه؟ سوال دیگم اینه که یه آیدی حداکثر چند روز میتونه بن شه؟
مدرک نمی خواد ولی توی بازی باید حداقل 3 نفر report کنند تو راThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ir_Devil (01-03-2013)
بعضی مواقع هنگامی که Roshan کشته میشه یا hero هم دیگه میکشن text هایی که باید این موضوع را کنار تصویر گزارش بدن نمیاد قسمت setting چک کردم مشکلی نبود
احتمالش هست به دلیل کمبود سرعت نت باشه ؟
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
چطوری میشه دوتای 2 رو اینترنتی کرد؟ و چطوری میشه یه تیم زد؟
حداقل افراد در تیم چند نفر باید باشند و چطوری میشه اینوایت کرد؟
لطفا اموزشش تصویری باشه....mrc
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©