با 128 kb هم اپدیت میشه.مدت زمان اپدیت مهمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با 128 kb هم اپدیت میشه.مدت زمان اپدیت مهمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا وقتی پوشه استیم رو کپی میکنم برای یک سیستم دیگه استیم اجرا نمیشه؟ باید روی هر سیستمی با دانلود کردن نصب بشه؟
خیر نیاز نیست . کل پوشه رو کپی کنید و برید از خود پوشه استیم رو بیارید بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه مسئله اینجاس که اجرا نمیشه استیم با کپی کردن کل پوشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از run as adminstator استفاده کن بعد ببین توی task manger هم میاد یا نه ؟ یا اجر میکنی ارور میده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برنامه ای هست که بشه باهاش gpm خودت و هم تیمی هاتو تو بازی نشون بده ؟
سلام .
من تازه اومدم تو دوتا 2
چند تا سوال درباره بازی دارم مثلا تو بازی یه ایتم اشتباه بخریم قابلیت آندو (Undo) داره ؟
میشه یکم درباره خود بازی تعریف کنید ؟
این ایتم هایی که به من گیفت شده به چه درد میخوره ؟
مثلا این ایتم ها : Name Tag و Artificer's Chisel
ایدی هاتونم میدید من ادد کنم ؟
.:: Steam : MehdiT8 ::.
وقتی شما یه ایتم رو اشتباه میخرید 10ثانیه فرصت دارین تا بفروشینش.البته اینم بستگی داره به عنوان مثال اگه شما یه تیکه از ایتم کامل رو دارین و بعدش تیکه دیگه رو میگیرید باید اگه این 2تا رو با هم مخلوط کنید دیگه با فروشش پول کامل رو نگیری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوده دوتا هم که دیگه میدونید یه بازی 5v5 MMO RPG هستش که همیشه توی یه مپ(به جز جشن های خاصی که با مپ و مود خاص میان) اتفاق میوفته
ایتم های گیفت هم به نوعی خوش امد گویی هستش که بعد از گیفت لول 15 تقریبا 5لول 5لول میتونید باز کنید و به شما همیشه یه ایتم حداقل rare میده
دو ایتم Name Tag و Artificer's Chisel به تریت : اولی میتونید اسم یک ایتم رو به اسم دلخواه خود تغییر بدید و دومی هم برای به وجود اوردن stack روی ایتم هاست که باعث میشه بتونید روی ایتم ها gem های مختلف نصب کنین
ایدی منم همین Four-Eyes هستش که اگه سوال بیشتری بود در خدمتم.
fever361 (11-05-2014),Milad._.R (11-04-2014),Mohammad_ai69 (11-04-2014)
مرسی بابته پاسختان .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میدونم که یه بازی 5v5 ا و این چیزا چون لول بازی میکنم
فقط یه سوال دیگه.
من تازه اومدم تو استیم ی چیزایی بلد نیستم .
ایدی شما رو زدم بعد کلی Four-Eyes اومد .
خب اینجوری سخت میشه کسیو پیدا کرد .
میشه راهنمایی کنید ؟ راه دیگه ای وجود نداره !؟
ایدی دوتا 2 یتان رو میدید ؟
.:: Steam : MehdiT8 ::.
توی دوتا 2 نمیشه test- بازی کرد؟ توی گرنا میشد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©