اینجوری نیست حواسم به کلیک بوده همیشه ، یعنی معولا کل مپ رو حواسم هست . این بازی من یه چیزیش شده که انگار برا کسی پیش نیومده
اینجوری نیست حواسم به کلیک بوده همیشه ، یعنی معولا کل مپ رو حواسم هست . این بازی من یه چیزیش شده که انگار برا کسی پیش نیومده
نمیدنم من هرر وقت p میکنم کلا dl قطع میشه
سه بار ایدی عوض کردم ای دی قبلیا بالا نمیومد لولش 25 و 20 بود الان ایدیم لول 2 شده بدبختیرو داری ایتمامم به f رفت
هم استیم رو res کردم هم PC رو ولی بازم نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حجم مپش 150mg هست
آره من چند وقته همین مشکل تو رو دارم
هرکاری میکنم pause نمیشه...
منم قبلا این مشکلو داشتم .......... وقتی p میکنی باید یه 10-15 دقیقه وایسی تا کامل p شه .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش اونو نمیگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من میگم کلا اصلا نمیره تو p وقتی میزنی یه ثانیه میره بعد دوباره دانلود میکنه
دوستان من توی حرکت دوربینم تو بازی مشکل دارم
همینطور که همگی بازی میکنید و میدونید دوربین بازی با چپ راست کردن موس تکون میخوره
و همه دوستامم با حرکت موس دوربینشون رو تو بازی حرکت میدن ولی من نمیتونم
یعنی وقتی موسمو توی بازی تکون میدم دوربین حرکت نمیکنه و مجبورم با کلیدای جهت نما دوربینو حرکت بدم
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
چند تا از دوستام هم یه چیزایی رو توی تنظیمات بهم گفتن انجام دادم ولی بازم درس نشد
لطفا کمک کنید
edge pan تیکش زده شده !
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
الان گیم رو ریست کردم اوکی شد ! اما 2باره همینجوری میشه...
وسط گیم همینجوری میشه مجبورم ریست کنم !
کسی نمیدونه مشکلش چیه؟
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
از تنظیمات هست این گزینه رو تیک بزنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
BenyKhan (10-17-2014),Mohammad_ai69 (10-17-2014)
سایت خارجی هست که تمام آیتم های دوتا 2 توش موجود باشه برای فروش؟ سایت ایرانی زیاد هست اما خیلی ناقص هستن. همه ی ست هارو ندارن.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©