شما برو تو قسمت Create lobby و lobby درست کن و گزینه Cheat on رو بزن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو بازی کد های wtf.lvlup25.gold9999 و ... میشه استفاده کرد.
شما برو تو قسمت Create lobby و lobby درست کن و گزینه Cheat on رو بزن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو بازی کد های wtf.lvlup25.gold9999 و ... میشه استفاده کرد.
matarata1994 (11-05-2014)
درود من اگه دوتا رو یه کاری کنم که افلاین بشه پلی کرد
بعدش برا انلاین بازی مردن مشکلی پیش نمیاد؟
نمی خواد کاری کنید ، میتونید استیم رو به صورت افلاین بیارین بالا و بازی کنید و وقتی هم خواستین به صورت انلاین بیارین بالا هیچ مشکلی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان یه صندقی بود که هر 5 lvl یک بار بازش میکردی یه ایتم میداد حذف شده؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اجببب مثل اینکه حذف کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا من سره جاشه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
هر ۱۰ لول بود , آره منم دیروز لول ۱۱۰ شدم وقتی صندوق رو باز کردم آیتم داد ولی دیگه صندوق جدیدی ندادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نونمون رو آجر کردن :smile9:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان ... یه مشکلی که یه هفته ایی میشه بوجود اومده تو بازی که میرم همش دچار افت شدید فریم میشم جوری که فریم از 60 به 5 میرسه !... کارت گرافیک هم اپدیت کردم اما باز درست نشد که نشد حتی تنظیمات بازی رو هم اوردم پایین اما فرقی نکرد ... کسی این مشکل براش پیش اومده ؟ یا اگه راهکاری دارید لطفا کمک کنید ..ممنون [-o<
دوستان نحوه ساخت کتیبه رو کامل توضیح بدید ممنون میشم
2-اسم اون ایتم که از خودت چند تا میسازه چیه
1. روی خودش نوشته دیگه .... باید یه سری آیتمارو جورکنی (not tradeble نباشه چون آیتمتم not tradeble میشه) بعد روی کتیبه کلیک کنی آیتمایی رو که گفته بذاری توش و ok کنی و بعدش آیتمیرو که نوشته بوده بهت میده.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2. اسم کاملش manta style هست ولی با نام Manta میشناسیمش ......
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©