اگر از این مدل 128 هایی باشه که Share میشه , خیر جواب نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگر محدود هستش و Share نمیشه جواب میده
اگر از این مدل 128 هایی باشه که Share میشه , خیر جواب نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگر محدود هستش و Share نمیشه جواب میده
با عرض سلام و خسته نباشید
الان تو استیم زده 29 دلار اما این فقط بتا کی رو میفروشه.می خواستم بدونم که کسی اطلاعی داره که وقتی بازی تکمیل شد به چه صورته؟ ؟
می خواستم بدونم که وقتی بازی کامل و بصورت رسمی معرفی شد رایگانه یا پولیه؟؟!!!
طبق گفته ی خود والو نسخه نهایی رایگان خواهد بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tic (02-01-2013)
کجا دربارش صحبت کرده؟
شما اطلاعی ندارید که کی بازی تکمیل و بصورت رسمی معرفی میشه؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم
اینکه امروز واسه دوتا 2 آپدیت جدید اومد که حجمش 2 gb می خواستم ببینم این 2 gb جایگزین فایلای قدیمی میشه؟
ممنونم
سلام،میخواستم ببینم دلیلش چیه که من نمیتونم ریپلی دانلود کنم؟همش ارور 0 میده!! واسه همه اینطوری هست؟
یه سایت نیست که بشه ازش دانلود کرد ریپلی ها رو به جز dotabuff که دیگه کار نمیکنه!
اقا باسرعت 256 چطور تو درگیری ها لگ نمیزنه؟؟؟
سلام
یه مشکلی واسم پیش اومده . من این آپدیت جدیدو داشتم دانلود میکردم دیشب 1.5 gb دانلود شده بود . بعد pause زدم , الان که اومدم چکش کنم که ببینم هنوز هست دیدم داره از اول دانلود میشه. اما حجم فایلی که همون قدر دانلود شده رو تو درایوم گرفته آآآ . یعنی حجمو از درایوم گرفته اما تو استیمم داره از اول دانلود میشه. ای خدا
کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟ چیکار باید کنم؟؟؟ یعنی از اول باید دان شه؟
یکی کمک کنه plz
ویرایش توسط tic : 02-02-2013 در ساعت 08:39 PM
بخاطر اینکه اپدیت جدید اومد دادا .برا همین مجبور شد دوباره شرو به دان کنه امشب بزاری حله !
tic (02-02-2013)
مطمنین؟؟؟؟؟ پس چرا هیچ جایی ازش حرف نزده؟؟؟
سایت اصلی دوتا هم حرفی از آپدیت جدید نزده آخه که!!!!!!
شما این بک آپ رو دانلود کن بعد Restore کن همه چیز حله
این یک بک آپ از دیروز هستش
Download Steam Backups
bachedinamit (02-02-2013),tic (02-02-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©