Up جدیده که فعلا نیومده ولی فکر کنم الزامی باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا باید ببنیم چی میشه.
Up جدیده که فعلا نیومده ولی فکر کنم الزامی باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا باید ببنیم چی میشه.
چه جالب برای شما 6 ساعت طول میکشه بعد برا یکی از دوستای خارجی من 6 مین بیشتر نمیشه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به عمه دوستت سلام برسونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
==================
ولی فکر نکنم بیشتر از 3 گیگ باشه
همون 3 گیگ هم بخوام دانلود کنم باید قشنگ 16 ساعت کامپیوتر رو روشن بذارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که نت ام حجمیه و نمیتونم
مگه اینکه دوباره بک آپ بازی رو خریداری کنم
نه اونقدرا نیست حجمش پارسالم میگفتن زیاده 600 مگ بیشتر نبود.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (06-14-2015)
داداش پارسال مپو عوض کردن و توی هیرو ها تغییر دادن فقط !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان کلا موتور جدید آوردن گرافیکشم بهتر میشه کلا قیافه ای که الان هست تغییر میکنه ....... یه قسمتم برای بازیکنا جدید گذاشتن (برای آموزش) امیدوارم دیگه نوب بازی در نیارن
کمه کم 2-3 gb رو شاخشه
تغییراتی که هست روی dota 2 هست نه روی defence of the ancients . امیدوارم منظورمو فهمیده باشین
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام، میگم حالا که یه آپدیت سنگین اومده و تابستون هم نزدیکه بهتر نیست بک آپ دوتا2 اپدیت شده بزارید تو سایت؟
الان امتحانات هم تموم شده همه دنبال دانلود بک آپ میگردن!
تو گوگل هم گشتم هیچ سایتی اپدیت جدیدو نداشت! جدیدترین اپدیتی هم که پیدا کردم مال یه سایت بود که تقریبا برای 3 فروردین بود
لطفا یکی اینکار رو به عهده بگیره خیلی ممنون
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونید کی قراره بیاد؟ مدیران هم به فکرش باشن لطفا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©