ببخشید چطوری میشه توی بازی گفت Missing Top و اینطور حرف ها ؟
بعد چطوری میشه اون کلمه ی Thier Prodect Win رو گفت ... همونی که تیم حریف میگن ما برنده میشیم
ببخشید چطوری میشه توی بازی گفت Missing Top و اینطور حرف ها ؟
بعد چطوری میشه اون کلمه ی Thier Prodect Win رو گفت ... همونی که تیم حریف میگن ما برنده میشیم
1-برای دادن اون طور میسینگ باید دکمه y رو نگه داری و با موس یرب رو گزینه missing
2-اونایی که میبینی predict their win میزنن چرم دارن چرم اینه که 10 تا آیتم که نمی خوای میزاری توش درست میکنی بعد تو اول بازی بالای minimap یه گزینه predict میاد اگه تو سه تا از بازی هایی رو که predict کردی ببری اون چرمه بهت یه ست میده و اگر و تا از اونا ذو ببازی چرمت مبپره واسلام
GOOD LUCK HAVE FUN
Deadking (06-30-2015),Mohammad_ai69 (06-30-2015)
این Charm کی به آدم داده میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید لول چند شم ؟
داداش به لول ربطی نداره برو تو قسمت armory اونجایی که آیتمات هست سمت چپ یه گزینه هست item recycling اونو بزن 10 تا جا خالی میاد 10 تا از آیتم هایی رو که نمی خوای بزار بعد apply رو بزن بهد هم ok به همین سادگی بازیم سوال داشتی بپرس
Deadking (06-30-2015)
سلام.
1_من ریپلیم و دانلود کردم .میخام بدونم کدوم پوشه میره؟
یا فقط باید تو دوتا ببینمش؟
2_یوزر نیمم amir_hd خاستین ادد کنین گیم بزنیم.
دوتا 1 یا دوتا 2 ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه دوتا 2 فقط توی بازی میتونی ببینی
برو تو قسمت watch و بعد Downloaded Replays
ویرایش توسط Deadking : 07-01-2015 در ساعت 11:29 AM
H.e.x (07-01-2015)
سلام
من یه مشکل بزرگی دارم اگه میشه کمک کنین.
من قبلا از اینترنت آسیاتک استفاده میکردم و در بازی مشکلی نداشتم جز پینگ بالا(300-400) برای همین با هزاران پرسش و تحقیق رفتم شاتل بستم. الان سرویس گیم هم فعاله و پینگم تو بازی 130-120 که خوبه.
اما مشکل اینجاس که باز هم لگ هستم.(پینگ 130 اما لگم ) همه تنظیمات هم در بازی درست کردم اما نشد .تو بازی های دیگه هم این مشکل رو نداره و خیلی خوب جواب میده و فقط تو دوتا 2 مشکل دارم
از دستور ping - در بازی ببینید Packet lost دارید یا نه . در غیر این صورت از سیستم هست و باید ارتقا بدید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق باشید .
amn98 (07-02-2015)
ممنون اما سیستمم بد نیست (درست نشد )
Ram : 4
CPU : core i 5
VGA : ATI 1GB
حتی در زمان نت آسیا تک همچین چیزی ندیدم.
ویرایش توسط amn98 : 07-02-2015 در ساعت 02:54 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©