داش خب از نت بخر
5 تومن بیشتر پولش نیست با اضافه پست
داش خب از نت بخر
5 تومن بیشتر پولش نیست با اضافه پست
اخه یه بار ازنت خریدم مال احد بوق از آب در اومد.
این اصلا یه کری وابسته به آيتمه و فقط این اولتيشه که خاصش کرده . این براش هرچی آیتمی که اکتيو داره خوبه مثل هند یا شیوا و ......... اما باگ اینه که رفرش ببنده و اترنال و دگون . کسی زنده نمی مونه و یه بديه دیگه هم که داشت این بود که یه لول داشت یه من ميزاشت که رنج کستش خیلی بود و دميج زيادي هم داشت که اگه کسی کارش خوب باشه بهترین حرسر میشد . امیدوارم arc warden بیاد چون یکی از هيرو های مورد علاقه منهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونطور که من شنیدم اول پیت لرد رو میدن بیرون بعدش میرن سراغ زت !
طبق شایعاتی الان تو dota 2 test پیت لرد به اسم abyssal underlord حضور داره
بله با همین اسم حضور داره .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان بعد مدت ها دوتا 2 اومدم دیدم دوتا 2 ام اینطوری شده چیکار کنم درس شه ؟
دلم تنگ شده برا دوتا 2
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
انصافا پیت لرد بدترین هیرو هست برا فست پوش
از الان هر بازی که پیت لرد باشه سریع تموم میشه یه هو میبینی کل تیم مقابل میریزن تو بیس همه چیو نابود میکنن
دیگه هم نمیشه اینویز کرد رفت بیس رو اورد پایین راحت تلپورت میکنه دف میکنه
are u kidding me?
پیت لورد نیومده که هنوز..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان یه سوال قبلا مملی یه روشی گفت برای استک کردن ANCIANT کریپ ها! یه ویدئو بود ،حالا من هر چی اون روش رو تست میکنم کار نمیده! یعنی موقعیت اولی که شیفت میکنم کریپ ها هستن موقعیت دوم بیس هست و موقعیت سومbarrac radiant هست،! بعدش که کریپم میره اونجا باید چیکار کنم؟ خواهشا تا قبل ساعت 10 - 11 جواب بدید مرسی)
اینم لینک یه ویدئو از استک کردن
https://www.youtube.com/watch?v=44quecsZKWk
ویرایش توسط Apdentist : 09-25-2015 در ساعت 05:29 PM
این قضیه اورب رفرش برا اسون چیه دمیج 9 برابر میشه؟
راسته کریتیکال کامل با مانکی تداخل داره یا شایعس
در مورد استک این کریپ های کهن من قبلا یع ترفندی از الچمیست دیدم که سر ثانیه 53 اسید میزد بعد اینکه 3یا4 بار استک شدن سر ثانیه 51 میزد
بعدش یه هو کلی پول گیرش میومد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©