This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره کامپیوتر رو اسکن کن بعد پسورد ایمیل و اکانت استیم رو هم عوض کن.
آره کامپیوتر رو اسکن کن بعد پسورد ایمیل و اکانت استیم رو هم عوض کن.
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
amirbkt (09-15-2015)
در حالت عادی وقتی با کیبورد دکمه ی اسکیل مورد نظر رو میزنید یه فلش میاد ( برای اسکیل های تارگتی ) که اگه کلیک چپ کنید توی اون نقطه این کارو انجام میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه quick cast باشه دیگه فلش نمیاد و هر جایی که نشانگر موس باشه همونجا اسکیل رو استفاده میکنه
در واقع اکثر آدمایی که Quick Cast بازی میکنن فقط لول هارو Quick Cast میکنن ولی اصلش لول هاا و آیتم ها هستش که خیلی Imba میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادمه Tinker بر میداشتم تنها کار که میکردم این بود که موس رو میبردم رو تارگیت و همه مجیکا و آیتمامو روش یوز میکردم یارو در عرض نیم ثانیه 5 تا مجیک میخورد رنگ از رخصارش میپرید
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
شنیدم یه هيروي جدید قراره اضافه بشه . کسی خبر داره؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
بزا فعلا valve ریبورنو جمع کنه بعد هیرو جدید بسازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا انقدر سرش شلوغه که به اینا فکر نمیتونه بکنه
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
هیرو بعدی abysal هست یا همون pitlord .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بعد آخرین آپ دیت از خیلی ها شنیدم که دوتا داره آماده آرکاناي Zeus و یه هيروي جدید میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی من فکر کنم arc warden باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
درود
میشه این Quick Cast رو کامل توضیح بدن ؟!!
آقا راهی نداره که من دکمه ی اسپل هارو روی همون Use legecy keys بذارم ولی در عین حال هم اسکیل هام quick cast باشه ؟ آخه برای اینکه quick cast اسکیل رو درست کنی باید دکمه هارو QWEDFR بذاری ولی من به کلید های خود دوتا (مثل blink با B ) عادت کردم و خیلی طول میکشه به چیز دیگه ای عادت کنم
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©