Top 5 most outrageous Dota items sold – Imaginary Capital Markets (夢幻市場)
اینجا میتونید ببینید
Top 5 most outrageous Dota items sold – Imaginary Capital Markets (夢幻市場)
اینجا میتونید ببینید
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
وقتی آفلاین بازی میکنیم فقط باید 5 به 5 بازی کنم یا 3 به 3 از اینجوریاشم میشه؟؟؟؟
اره میشه از طریق Create lobby میتونی تنظیماتشو خودت بدی
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
سلام به دوستان
من چند روزه یه پیغام برام میاد نمتونم دیگه انلاین بازی کنم میشه کمک کنید ممنون میشم 1 هفته میشه دوتا رو گرفتم از استیم اولاش درست بود بعد اینجوری شد
شما بن شديد گيم ليو داديد يا ريپورت خيلي خورديد
حالت گيم رو عوض كنيد بذاريد روي دومي تيك اولي رو برداريد بايد يك گيم روي حالت دوم ببريد تا آزاد بشيد موفق باشيد
بعد ازاد شدن حالت گيم رو برگردونيد به اولي
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
چند وقته گیم دیگه بهم exp نمیده . پیش اومده گیم که تموم شد میام بیرون مثلا میزنه لول 9 100/100 پر شده . ولی لول آپ نمیکنه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
سلام دوستان
این gem هایی که تو ست ها هستن چی هستن ؟ و به چه درد میخورن ؟
رو اکسترک می میزنم همچین پیغامی میده :
مرسی
بستگی داره اون هایی که بنفش هستن یکی میگه تا حالا با این آیتم چند بار kill گرفتی یکی دیگه میزنه چند بار assist گرفتی و..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اون هایی جم هایی نارنجی هستم روی اون آیتم هیرو مورد نظر Effect ایجاد میکنن مثلا رنگ لولش عوش میشه یا نوع راه رفتنش عوض میشه برای قشنگی
و...
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
THE BIG (09-18-2016)
چرا توی مشخصات skill 2 هیروی meppo زده خسارتی که وارد میکنه 140 هست در صورتی که 275 هست؟
این مسخره بازی های چیه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم اين مشكلو دارم نميدونم داستان چيه ولي با هيرويي كه چند وقته بازي نكردم بازي كنم xp ميره بالا ولي با همونا كه تازه بازي كردم بازي ميكنم اتفاقي نميفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©