اقا شما یه لطفی بکن گیفت کارت 5 دلاری واسه من بگیر کد رو بفرست پی وی. ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا شما یه لطفی بکن گیفت کارت 5 دلاری واسه من بگیر کد رو بفرست پی وی. ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-04-2016)
با سلام
دوستان من ساکن اسلامشهرم.از دو تا isp های وب و پارس انلاین استفاده میکنمتو یک ماه اخیر تقریبا هر دو دقیقه یک بار بازی freez میشه از 2 تا 5 ثانیه بازی قفل میشه...100 بار با پشتیبانا حرف زدم به هیچ نتیجه ای نرسیدم.جالب اینه که ار دو isp به یهشکل مشکل دارن.خط رو چک کردم.مودم رو چک کردم.سیستم رو چک کردم ولی نتیجه ای نداد.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
pishva (03-13-2016)
ویرایش توسط Apdentist : 03-15-2016 در ساعت 05:07 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
مجبور بودی این عکسو بذاری که مجبور شی رنگش کنی¿¿¿¿
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-15-2016)
عرض کردم shift+tab فقط بعضی وقتا کار میکنه...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
برو اینجا عوضش کن ز بیخ
Steam -setting- in game
Audrey Hepburn
pishva (03-15-2016)
pishva (03-17-2016)
سلام
لول اکانتتونو به یک آیتم تشبیه میکنه که هر چقدر گرونتر باشه یعنی لول بالاتره
البته گرون تر و پر کاربرد تر
Audrey Hepburn
دمت گرم
فایل پیوست 4325
این چیه تو یه بازی بم داد
من دوتا 1 بازی میکردم به دلایل زیاد و لگ به شدت زیاد در gplay تصمیم گرفتم دوتا 2 بازی کنم الا 3 4 روزی میشه که وابسته شدم و اصلا طرف دوتا 1 نمیتونم برم
pishva (03-17-2016)
داداش فایل پیوستت خرابه ببین چرا
ولی احتمالا آیتم دراپی بوده
این آیتما رو میبندی رو هیروت خوشکل میشه
بالا سمت راست تو بازی بغل علامت بیرون اومدن یه شمشیر هست اونو بزنی میره تو آرموریت میتونی ببینی هیروت با آیتمه چه شکلی میشه
ویرایش توسط samdeloges : 03-17-2016 در ساعت 01:36 AM
Audrey Hepburn
pishva (03-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©