گیفت خیر!
گیفت خیر!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چطوری با bot بازی کنم که بهم تجربه بده ؟!
و بعضی جاها دیدم بعضیا تو سرور چین بازی کردن دحالی که من تو ریجن ها سرور چین ندیدم اینم توضیح بدید ممنون میشم
pishva (02-29-2016)
توی منو روی گزینه practice with bots میری بعد میزنی رو co-op و فایند میکنی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-29-2016)
یه نکته ریز بگم که خودم تازه فهمیدم شما رو نمیدونم .... بازی آنلاین با BOT ها هم skill bracket دارد !!!
برای مشاهدش میتونید از dotabuff برید اون دست بازیو ببینید بالاش مینویسه skill رو !!!
پ.ن : مثال =
ویرایش توسط [DR.[mmL : 03-01-2016 در ساعت 12:15 AM
pishva (03-01-2016)
سلام خدمت دوستان عزیز یه مشکلی پیش اومده تو چت های دوتا تو چت اذربایجان یا هر کشور دیگه ای پیام رد میکنم ارور میده اول ارور هم نوشته (console) و پیام نمیره کسی قبلا همچین مشکلی داشته.؟
و اگه اکانت استیم داشتید که قابلیت اددش فعال بود بیاید پی وی اکانت شاخ نمی خوام حتی لول 1 هم باشه اشکال نداره فقط قابلیت ادد فعال باشه.ممنون
pishva (03-04-2016)
آیدی شما لیمیته.
باید 5 دلار بدید تا بتونید ادد کنید و چت بدید ...
InvokerIsGod (03-04-2016),pishva (03-04-2016)
منظورتون اینکه از استیم خرید کنم.؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-04-2016)
یعنی اینکه 5 دلار استیم والتتون رو شارژ کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی اینترنت یکم بگردید پیدا میکنید.
InvokerIsGod (03-04-2016),pishva (03-04-2016)
جان من اگه اموزشی چیزی بلدی نشون ما هم بده پولمون کجا بود 22 تومن بدم گیفت کارت بخرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-04-2016)
همیشه دنبال میانبریم ما ایرانیا،ولی توی این مورد خداروشکر نیست!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©