چرا میتونه بخره ... بدون اینکه دوست باشید براتون offer میکنن آیتموThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا میتونه بخره ... بدون اینکه دوست باشید براتون offer میکنن آیتموThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتم هایی که توی دوتا بهمون میده چطوری میشه به کس دیگه داد؟؟من الان یه ایتم دارم میخوام به دوستم بدم ولی نمیشه میدونین چرا؟
شما برای یکبار فقط میتونید گیفت کنید برای اینکار روی ایتم راست کلیک کنید و گزینه Gift Wrap item رو بزنید و براتون یک صفحه باز میشه فرد مورد نظر رو انتخاب و اوکی کرده و بعد از اون اگر خواستین یک جمله روی ایتم بنویس اگرم نه که خالی بذار و بفرستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این راه امتحان کردم نشد ولی
باسلام....من یه مشکل دارم اونم اینه که دوتا دیگه لول اپ نمیشه الان لول 15 هستم دیگه لول از این جلوتر نمیره نمی دونم چکارکنم بعدش دو بار نتم قطع شد از بازی پرت شدم بیرون...از موقع دیگه لول جلوتر نمیره لطفا کمکم کنید....
سلام خوش اومدین به انجمن دوتا بازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز شما برای یک سوال نباید تاپیک ایجاد کنید من پاسخ شما رو میدم اما بعد از این در لینک زیر سوالتون رو مطرح کنید .
پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2
پاسخ سوالتون : شما وقتی از بازی میفتین بیرون به طور مکرر یک جریمه برای شما در نظر گفته میشه که باید بازی ببرید تا از تعداد این جریمه کاسته بشه حالا ممکنه 1 بازی باشه یا 100 بازی ، که احتمال میدم برا شما 5 گیم باشه در این حالت به شما لولی نخواهد داد .
دمت گرم دادش ولی من نزدیگ به 10 تا بازی انجام دادم ولی باز تغییری نمی گنه
اگر جریمه ( بهش میگن ban یا low ) شده باشه پایین دست راست قرمز تعداد رو میزنه ، نگاه کن ( من چون ban نیستم چیزی نشون نمیده )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان این آیتم Scale of the Razorwyrm چطور آنلاک میشه ؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Quest هاشو بری خود ست انلاک میشه ولی برای اینکه استایل دومشو هم انلاک کنی باید quest هاشو 3 ستاره بری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©