داداش باید یک Cd-key بخری و روی اکانت فعال کنی تا هم بتونی بقیه رو ادد کنی و هم از شر این پیغام راحت بشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش باید یک Cd-key بخری و روی اکانت فعال کنی تا هم بتونی بقیه رو ادد کنی و هم از شر این پیغام راحت بشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مرسی
چقده؟
و ارزش خرید داره؟
منظورم اینه که چه امکانات اضافه میشه
کلا توضیح بدید ممنون میشم
pishva (03-20-2016)
خواهش میکنــــــــم.
داداش گلم تقریبا 20 -25 هزار تومنی میشه .
آره ارزش داره ،خب اگه یه بازی بخری دادا هم میتونی از اون بازی استفاده کنی،هم میشه مثلا شما دوستات رو ادد کنی یا مثلا توی روم ها مطلب بزاری.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-20-2016)
نیازی به سی دی کی نیست میشه یه والت 5 دلاری خریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر هم خواستی اکانت قدیمی با mmr خوب و ایتمو این چیزا دارم میتونم بفروشم یا با ایتم تعویض کنم
pishva (03-20-2016)
برای شما هم پیش اومده بعد یک بازی 3 - 4 -5 لِوِل بالا برید؟
و mmr اینا چیه از کجا بفهمم چنده
pishva (03-20-2016)
بله دوست عزیز معمولا توی لول های پایین این اتفاق بیشتر می افته تا لول های بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mmr =Matchmaking Rating
رتبه شما رو توی بازی دوتا2 نشون میده ،mmr بعد از لول تروفی 50 باز میشه ( یعنی اول باید 10 بازی رنک انجام بدید ) بعد رنک شما رو براتون مشخص میکنه،فک نکنم هنوز بتونید بازی های رنک رو شروع کنید چون دفعه قبلی که عکس گذاشتید bottle داشتید که لول 8 بود.
الان فک کنم لول 12-13-14 هستید.سوالی بود درخدمتیم.
آقا یه سوال داشتم
تو آرکانا ها Exalted و Inscribed چه فرقی با هم دارن؟
مرسی
pishva (03-21-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Inscribed ها جم های ارزون قیمت مثل Kill یا Win و.. توشون دارن به نظر من فرقی با معمولی ندارن.
Exalted items are limited items obtained by purchasing them from the Dota 2 Store during a period of time following its release. The hexadecimal color code for Exalted items is #CCCCCC.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-21-2016)
سلام
من چند تا ایتم دارم توی یک آیدی قدیمی میخوام اون ها رو بفرستم توی آیدی جدید
چه کار باید بکنم
چطوری ترید کنم؟
pishva (03-21-2016)
pishva (03-24-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©