نه داداش آیتم بندی که درست نیست، commend چیز خاصی نیست یه نوع ستودن شماست که خوب بازی کردید یا ارتباط خوبی داشتید و غیره ( در کل ارزشی ندار)
آیتم بندی هم میتونی از آیتم های پیشنهادی بازی استفاده کنی یا بری آموزش ها رو بخونی.
نه داداش آیتم بندی که درست نیست، commend چیز خاصی نیست یه نوع ستودن شماست که خوب بازی کردید یا ارتباط خوبی داشتید و غیره ( در کل ارزشی ندار)
آیتم بندی هم میتونی از آیتم های پیشنهادی بازی استفاده کنی یا بری آموزش ها رو بخونی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-24-2016)
دوستان کسی متونه کمک کنه؟ من و دوستم هر دوتامون سطحمون vhsهست ولی وقتی با هم بازی میکنیم حتی hs هم نمیشه همش میره normal skill کسی میدونه چرا؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-24-2016)
سلام
Javelin
+10 damage
chance to pierce: 25%
pierce damage: 85
این pierce دقیقا چیه؟ چکار میکنه؟ تو گیم پدیا خوندم در موردش ولی درست متوجه نشدم راهنمایی کنید ممنون میشم
pishva (03-24-2016)
25% شانس داره که اتکی که میدی +85 تا بیاد روشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
♀♠♥ßKß♥♠♀ (03-24-2016),Deuce (03-24-2016),FCB (03-24-2016),pishva (03-24-2016),Soul Keeper (03-25-2016)
دوستان 3 تا آیتم جدید گرفتم توی inventory دوتا2 هست ولی تو inventory استیمم نیست
مگه داریم مگه میشه ؟
الان 30 مین هم رد شده ولی هنوز همون آش و همون کاسه
not tradble و.. رو نمیگم باکس و ست هست از Battle pass گرفتم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-26-2016)
سلام
ببخشید میشه در مورد تروفی کمی توضیح بدید
میخوام بدونم اون یکی تندیس که نوشته victory's prophet چه جوری باید به دست بیاریمش!
آیا اون وینتر ها همگی پولی اند و رایگان نمیشه به دست آوردش؟؟
اینم عکس
http://bayanbox.ir/view/185741309638...28114601-1.jpg
pishva (03-28-2016)
دوتا بر چه اساسی لول میده؟!
یه اکانت اسمورف ساختم الا 220 تا بازی کردم.لول 18 ام.
همچین چیزی ممکنه مگه؟
6 تا یا 7 تا بازی که بکنم 10 تا به زور تروفی میده ...
راهی برای لول آپ شدن سریعتر نیست؟
pishva (03-28-2016)
سلام
من 174 تا بازی کردم لول 21 ام
تازه کلی هم ایتمای خوشگل خوشگل داده بم
من همش با ساپورت بازی میکنم بهترین ساپورت تیم رو میکنم فک میکنم واسه اینه بهم ایتم میده
pishva (03-28-2016)
ایتم دراپ کردن فکر کنم به شانس بستگی داره! به دلیل خاصی ایتم نمیده الکیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا شاید هم دلیل داشته باشه نمیدونم!
میگم این بازی هایی که انجام میدیم دانلود میکنیم واسه watch and replay کجا ذخیره میشه ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©