خب همين ديگه همه ي بازي ها كه اكس و لژيون نداره همه هم كه بليد ميل نميرن من ميگم نبايد براي يه سري هيرو ها اين اسكيلو ضعيف كنن انصاف نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب همين ديگه همه ي بازي ها كه اكس و لژيون نداره همه هم كه بليد ميل نميرن من ميگم نبايد براي يه سري هيرو ها اين اسكيلو ضعيف كنن انصاف نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اين بحثا بيخوده حالا ما بگيم ضعيف نكن يا بكن وولو كار خودشو ميكنه چيكار به ما داره
من بگم فلان آيتم خوبه يكي بگه نه يه چيز ديگه خوبه به هيچ جا نميرسيم فايدم نداره چون آيتم بستن موقعيتيه
Audrey Hepburn
آقا چطور میشه چندتا ایتم رو اورد توی quick buy ?
یکی رو میدنم میخام چندتا بیاد
چند تا نمی شه مگه اینکه اون ایتم از چند ایتم تشکیل شده باشه که همون رو شیفت کیلیک می کنی ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیدم میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا دگر اضافه میکنه ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا اینکه اضافه کنی CTR + shift + کیلیک رو ایتم این کارو می کنه
Mohammad_ai69 (09-29-2016),samdeloges (09-29-2016)
آقا زماني كه lc پيك ميكنيد و حريف لينكن ميبنده چه آيتمي ميشه رفت كه لينكنشو بپرونيم بشه دوئلش كرد براي لژيون خوب باشه؟؟؟
Audrey Hepburn
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Heaven Helberd نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه ولی همون که Disarm میکنه
samdeloges (09-29-2016)
بزنم روي طرف بعد دوئلش كنم ديگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ديگه آيتم ديگه اي نيست?
Audrey Hepburn
diffusal bladeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای lc خوب هم هست .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Fery (09-29-2016),samdeloges (09-29-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©