اگه ميشد بازيكنا معروف زودتر عوض كرده بودن ميدونيد كه چقدر قر وفر دارند حالا منم تحقيق ميكنم
اگه ميشد بازيكنا معروف زودتر عوض كرده بودن ميدونيد كه چقدر قر وفر دارند حالا منم تحقيق ميكنم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ATER (10-02-2016)
دروغه احتمالا، با فتوشاپ کار 5 دقیقه ست اگه میخواید براتون انجام بدم
دو حالت داره یا طرف فوتوشاپ کرده یا Prismatic Gem استفاده کرده
Prismatic Gem
یه سوکتیه که اگه به ست هیرو یا آیتم بزنی رنگشو عوض میکنه
درود به همگی . بنده 1 سالی میشه که Dota 6.83d بازی میکنم و تصمیم گرفتم بیام Dota2 . امروز هم دانلودم تموم میشه ( از خود استیم گرفتم ) حالا سوالم اینه که وقتی ویندوز عوض کردم دقیقا باید چ کاری انجام بدم برای اینکه بتونم دوباره Dota2 بازی کنم ؟ چون خداییش 7 گیگ زیاده نمیتونم دوباره دانلود کنم . اگه میشه یه راهی جلوی من بزارید تا بعد از تعویض ویندوز مشکلی نداشته باشم . تشکر
با گرفتن بک آپ از بازی کارت راه میوفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
دوستان فرق این بوک پاییز که اومده با بوک اینترنشنال تو چیه ؟
مرسی
این تو پاییز اومده اون تو تیر اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا مپ پاییز داره
و احتمالا یه سری ست جدید
Audrey Hepburn
THE BIG (10-06-2016)
میشه قوی ترین هیرو هارو توی early گیم نام ببرید ؟ مثلا تا دقیقه 30 بازی
یه سری هستن مثلا بیشتر ساپورت ها برای مثال کریستال یا lion سایلنسر هم اسکیلاش روی اعصابهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فانتم هم اول بازی یه مقداری سره
اسکای خیلی رو اعصابه
تکیز خیلی قویه مخصوصا اگه دینایشو استفاده کنه
زیادن این جور هیرو ها من بیشتر حضور ذهن ندارم
Audrey Hepburn
زیاده. اکثر هیرو ها به جز کری ها و بعضی هیروهایی که نیاز به ایتمشون زیاده اول بازی قوی هستند. البته باز بعضی کری ها که اسپل کستر هم هستند مثل لینا اونا هم اول بازی قوین هم اواسط ولی اواخر کم تر.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©