این اتیم در کل برای اتک اسپیده ، وقتی 6 تا ایتمت پر شد می خوای ایتم دیگه ای بیاری moon shard رو یوز میکنی با دابل کلیک بعد میفته روت اما اتک اسپید کمتری میده بهتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اتیم در کل برای اتک اسپیده ، وقتی 6 تا ایتمت پر شد می خوای ایتم دیگه ای بیاری moon shard رو یوز میکنی با دابل کلیک بعد میفته روت اما اتک اسپید کمتری میده بهتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه انگلیسیت خوبه یه کلیپ توی یوتیوب دیدم هاتکی هام رو از روی اون تنظیم کردم خیلی راحت تر شد . اگرم موس خوب داری ( اینایی که چند تا دکمه اطرافش هست ) بگو برات لینکش رو پ.خ کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موس من گیمینگ هست به منم مییدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
دقیقاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
. ولی اینوکر بازی کردن توی این پچ 50% نسبت به قبل آسون تر شده چون میتونی اسپل هارو بیاری جلوی خودت توی بازی!
سلام . تو CHANNEL+ که میخوام چت کنم مینویسه : colsol) u are limited to chat in public channel
یعنی باید بخرم ؟
شما اکانتتون لیمیتد هست . برای آنلیمیت شدن و چت دادن باید اکانتتون رو 5 دلار شارژ کنید . ( یه والت 5 دلاری بخرید درست میشه )
Mohammad_ai69 (01-12-2017)
منم یه همچین مشکلی رو دارم چون دوتا یک هر اسکیل هر هیرو یه کلید مشخص داشت ولی توی دوتا دو qwerهس اصلا نمیتونم باهاشون کار کنم مجبورم توی بازی با موس بزنم روش که اینم رفلکسو پایین میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس یعنی برای بای با ایرانی ها باید پول بدم ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون تو chanle+ روم ایرانی ها هستن خواستم برم به یکی بگم منو هم اد کن برم بازی .
حالا راه بدون خرجی هست با ایرانی هم بازی کرد؟
خیر نیست . برای ادد کردن بقیه هم باید پول بدید!
همه چی به عادته مطمئن باش برای دوتا 2 بهتر هستش اگه عادت کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرم اول از هیرو هایی که دوتا اسکیل اکتیو دارن شروع کن راحت عادت میکنی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©