اونایی گه بتل پس ندارن هم میتونن دابل رنک کنن؟؟
چجوریه که بعضی وقتا دابل رنک میاد و بعضی وقتا نمیاد؟
اونایی گه بتل پس ندارن هم میتونن دابل رنک کنن؟؟
چجوریه که بعضی وقتا دابل رنک میاد و بعضی وقتا نمیاد؟
ویرایش توسط TeNSai : 05-09-2017 در ساعت 08:33 AM
تاور مخصوص بوک اینترنشنال امسال و نسبت به لول بوک ظاهرش پیشرفته تر میشه , یعنی لول بوک بالاتر ظاهر تاور بهتر .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بوک باید خریده باشی ... اگه میپرسی بوک چنده : 9.99 دلار که میشه تقریبا 35 تا 40 هزار تومان
شرط میبندی ... اگه ببری پوینت به دست میاری و بوک رو لول آپ میکنی .
Evil Geniuses
A_W_Z_2 (05-09-2017),tbzgoodboy (05-09-2017)
تا خبر دارم مخصوص بوک هستش .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هفته ای یه بار امکان استفاده از دابل رنک هستش !
Evil Geniuses
TeNSai (05-09-2017)
همه چی این دوتا 2 پولیه که !!!!! فقط بازی با هیروی های 0 مفته
دقیقا این روش از بهترین روش های پول در آوردن هست که شما یه بازی رو مجانی میدین و امکاناتش رو پولی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته پول تاثیری رو خود بازی نداره و امکانات ظاهری و اضافی هست.
در بعضی بازی ها پول مستقیما رو بازی تاثییر میذاره
A_W_Z_2 (05-09-2017)
شخصا فقط برای باز کردن قابلیت اد فرند و خریدن اولین بوکم .. یوزرم رو شارژ کردم ... بعد اون 3 بار بوک گرفتم که همشون رو از فروختن جعبه های بوک تو مارکت گرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میتونی بدون پرداخت قرونی ....کاملا رایگان بازی کنی
Evil Geniuses
دوستان من جدیدا مشکل پینگ دارم ! نتم 1 مگ هست قبلنا پینگم 100(حدودا) میشد ولی الان 170 (حدودا) میشه که لگ میشم ! کیفیت رو هم از بخش video تو تنظیمات رو 0 گذاشتم ولی باز فرقی نکرد ! مقدار مصرف نت رو هم نگا کردم وسط بازی حداکثر 1% از نتم مصرف میشه ! حالا مشکل از چیه !؟
اون match find رو هم گذاشتم رو auto که خودش خودکار سرور رو پیدا کنه !!!!! بجر خرید کاهش پینگ راه دیگه ای هست ؟
فیلترشکن و دانلود و ... هم ندارم
آقا گذاشتم تو option / advenced option گزینه i have low network bound پینگ شد 110 ضرری رو بازی نداره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نشد ! اینبار و گیم اولش 94 بود بعد شد 1700 (((( کلا ر......دم تو بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از ارائه دهنده سرویس اینترنت هم پرسیدم گفت به ما ربطی نداره از بازی هست ! خواهشا یکی کمک کند
احتمالا تایم اوت داری... من با پینگ 300 توی us east , west بدون تایم اوت راحت بازی میکنم { فقط از 6 تا 11 صبح ) بعدش تایم اوت زیاد میشه وبازی تعطیل.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©