ینی با این حساب باید نت مخابرات بگیرم ؟(نا محدود؟؟)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ینی با این حساب باید نت مخابرات بگیرم ؟(نا محدود؟؟)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
نامحدود درهرصورت به سرفه تره ، حالا از هر شرکتی که باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر بازی 70-50 دانلود
اگه تهرانی میخواهی مخابرات بگیر پارس هم پینگ خوب میده (بهتر از مخابرات)البته محدودش نامحدودش و نمی دونم
اگرم مخابرات میگیری خوبش 1mb و حداقل512 (اگه میخوای اعصابت خراب نشه)
ویرایش توسط dante : 09-06-2013 در ساعت 09:21 AM
شما از قسمت Option >> Game >> Network >> low بزارید هر گیم میشه 15 MBThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دادش فکر کنم شما تو زمان شاه زندگی می کنی 15 مگ هر گیم کم کم 30 مگ میره 15 مگ ار کجات در اوردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما همه جوانب رو در نظر بگیر . ایشان ممکنه هر گیم رو 30 دقیقه گرفته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یه چیز جدید کشف کردم اینکه سرور اروپا غرب بزاری هر بازی 25 مگ میره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر گیم 40 دقیقه ای برای منی که network ام روی Low هستش 20-25 مگ میره
قدیم که روی high بود 60 مگ میرفت
slm to ro khoda yeti moshkele man ro hal kone vaghti mikham dota 2 ro update konam in jomle miyad (an error occurred while updating dota 2{connection time out. ]
دوست عزیز قوانین انجمن اینه که فرسی بنویسی. این مشکل به خاطر اینه که وقتی نت free میشه time out میده که با عث میشه سرور استیم نتونه ارتباط برقرار کنه معمولا وقتی این پیغام میده بزار یه وقت دیگه اپدیت کن صبحا بهترین موقع واسه اپدیتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©