8-15 key ، بستگی به خودت و طرف مقابل داره به طور مثال من یکی بهم گفت 15 اما تا 9 کی هم میتونستم ازش بگیرم طرف راضی شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
8-15 key ، بستگی به خودت و طرف مقابل داره به طور مثال من یکی بهم گفت 15 اما تا 9 کی هم میتونستم ازش بگیرم طرف راضی شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pleomax42 (09-04-2013)
اخه هیچ کس نمی خواد همه plyer های معروف می خوان یکی گفت 3k گفتم برو شیرتو بدوشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایتی هست بشه ایتم دوتا2 بدی کی بگیری ؟
بله ، این یکی از سایت معتبر و درست هستش که زیر نظر خود steam و dota کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیک کنید
سلام ببینم کسه دیگه هم این باگ منو داره؟
بازی شروع میشه من ایتم میگیرم، عکس آیتم رو موسم میمونه و اعصاب آدمو ... نه میتونی باتل بزنی نه درس میبینی اصلا ی وضی
آخرین آپدیتم دارم.
بازی رو ببند بعد از طریق برنامه استیم این کار رو انجام بده :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی گیم کلیک راست کن برو به این ادرس : Propertion/Local File بعد گزینه اخر رو بزن یعنی : Verify integrity of game cache و بذار شروع کنه به درصد زدن و 100 % که تموم شد اوکی کن و برو توی بازی تست کن . باید درست شده باشه
سلام
دوستان من یک آیدی جدید ساختم . مثل اینکه دوتا 2 دیگه مجانی شده . رفتم فعالش کردم و بعدش رفتم تو بازی اما اون بالا قسمت play که میرم بازی کنم ، رو حالت trainig هستش و هیج گزینه دیگه ای نیستش واسه find match و غیره
باید چی کار کنم ؟ جالب اینجاست که وقتی دوستم invate میفرسته و find میکنه ، اون موقع find من هم ظاهر میشه !
باید برای آشنایی با محیط بازی مراحل تمرینی (Training) رو انجام بدین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام
آقا یه سوال ؟
حجم هر بار بازی کردن دوتا 2 چقدره ؟؟؟
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
هر بازی باید از 60mb تا 120mb باشه فک کنم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی به تایم بازی و هیروهاش داره
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©