بله دوست عزیز free هست فقط باید اکانت اکتیو شده داشته باشی همینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دوست عزیز free هست فقط باید اکانت اکتیو شده داشته باشی همینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جمعه شب چه ساعتی ؟؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چجوری میشه تو دوتا 2 ریپلی رو نگاه کرد ؟
هردو رو بگین که اگه match ID داشتم چیکار کنم اگه خود ریپلی داشتم چیکار کنم .
مچکریم
ببینید چند حالت داره. موقعی که مسابقات دارن به صورت زنده پخش میشن، وارد قسمت Watch از بالای صفحه شده، به بخش Tournament میرید و بعد The International 3 رو انتخاب می کنید. آخرین بازی که در حاله انجامه رو Watch میکنید. بازی های قبلی هم درون همون صفحه هستند. جلوشون دکمه Details هست. اونو می زنید و بعد دکمه Download Replay . یه مدتی طول میکشه بعد که دانلود شد، می تونید از همونجا بزنید ببینید. یا به بخش Downloadedـه همون Watch Tab برید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match ID هم توی بخش Live Games می تونید سرچ کنید و به روش قبلی Replay رو دانلود کنید.
اینا رو میدونم .. دانلود نمیشه ... دانلودینگ میاد ولی هیچ دانلودی صورت نمیگیره . همونجوری 0% میمونه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دو تا کار بهت می گم بکن، کارت راه میفته.
اول اینکه توی خود نرم افزار استیم، روی دوتا 2 راست کلیک کن، Properties ... بعدش Launch Options رو پیدا کن و توش اول - و بعد console رو بنویس ... یعنی دش کنسول بدون فاصله
این کار رو که کردی توی بازی وقتی ویدئو رو میزنی دانلود شه و 0 درصد می مونه، با دکمه \ یا دکمه بالای TAB که کنسول اکثر بازیا اونجاست، کنسول رو باز کنی، بعد یک مدت لینک دانلد ویدئو رو اونجا می نویسه که می نویسه نتونست بهش کانکت شه ... لینک رو از اونجا کپی کن و با دانلود منیجرت دانلودش کن، بعد فایل رو آنزیپ کن و بریز توی Steam> Steamapps> Common> dota 2> dota > replays ... بعد توی بازی برو بخش Watch > downloaded ... اونجا فایلی که گذاشتی هست بزن نگاهش کن لذت ببر
سلام. اقایون من یکی از دوستام داخل اکانتش یه هد Arcana لینا با 10-12 تا کی داشت. امروز اومده دیده کلا همه ایتماش پاک شده هیچی نمونده از ایتماش. هیچ جوری نمیشه بر گردوند؟ از تو استیم تیکت بدیم جواب میدن؟
تنها راهش کمک گرفتن از خود استیمه ، اما اگر از برنامه خاصی استفاده کردین که امنیت نداشته اونا مسولیت رو نمی پذیرن چون مقصر خودتونیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه برنامه خاصی استفاده نکرده. اخه مشکل اینجاس همه ایتماش نپریده. ایتم های UC و Common سر جاشه. فقط ایتم ها با ارزش رفته.PW اکانت هم تغییر نکرده !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جالبه من 60 min بازی کردم بازی رو هم بردم نه point داده نه win اصلا تو View all games هم نیست کسی تا حالا هم چنین مشکلی داشته؟
(VALVE is retrade)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©