سلام
اگه بخوام برای کسب تجربه یکی از مسابقاتی که الان در حال برگذاری هستن رو ببینم کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
star ladder تا کی ادامه داره ؟
سلام
اگه بخوام برای کسب تجربه یکی از مسابقاتی که الان در حال برگذاری هستن رو ببینم کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
star ladder تا کی ادامه داره ؟
فعلا همین استار خوبه ، برای ادامه هم کلا 120 بازی روشه که 75 تا رفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا استارلدر 120 بازیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس چجوری یارو ست روبیک 275 view داشت ؟ o_O
توضیحاتش زده 120 watch ، بعدشم این چیزا رو باگ میکنن ، مثلا smeevil من دیدم 20000 view داشت اخه اینقدر بازی رو طرف نشسته دیده ؟ پس باگ میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من چند وقتی هست Trade مشکل پیدا کرده این ارور میده You must have had Steam Guard enabled for at least 15 days before you can participate in a trade .از دوستام پرسیدم میگن باید 15 روز صبر کنی منم صبر کردم ولی بعد 15 روز درست نشده .بعد گفتن بیام اینجا بگم کمکم کنن.
ایمیلتو verfy کن درست میشه
جدیدترین تورنومنت معتبر کدومه ؟ یعنی چه توری میخواد جدیدا شروع بشه
نه ایمیلم تایید کردم ولی بازم مشکلم حل نشدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دقیق نمیدنم چطوری باید با این سایت ها Trade کنم ازتون می خوام که اموزش Trade در این سایت هارو دقیق به من توضیح دهید.ممنون
سلام
اولین سوال من اینه که یه سری ایتم صندوق اخر بازی میده
مثلا من 20 تایی دارم ایا باید برای هر صندوق یه کلید خرید ؟
داخل این صندوق ها چی هست
چجوری میشه خرید
وقتی بن میشی هیچ راهی وجود نداره از بن در بیایی ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©