کمتر هیرویی هست که بیشتر از یک آموزش داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما فوقش لازم باشه دو تا آموزش رو باز کنید و تاریخش رو مقایسه کنید .کار سختی نیست !
کمتر هیرویی هست که بیشتر از یک آموزش داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما فوقش لازم باشه دو تا آموزش رو باز کنید و تاریخش رو مقایسه کنید .کار سختی نیست !
چنین مطلبی تا جایی ک من گشتم هیچ کجا نیست. من الان 3 سال وارگرافت بازی کردم اما الان ک میخوام دوتا 2 بازی کنم سر یه چیزی خیلی مشکل دارم
همه چیزه دوتا 2 همونه ها .... اما ایتم هاش خیلی تغییر کرده و الان من نمیدونم کدوم کدومه. اگه کسی پیدا بشه حوصسله داشته باشه ایتم های وارکرافت و معادلشون رو تو دوتا 2 بنویسه ممنون میشم.
اگه با اسم / شکل آیتم ها مشکل داری می تونی به این لینک مراجعه کنی :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Items
روی هر آیتم بزنی اسمش هم میاد
فقط تعداد کمی آیتم ها نسبت به دوتا1/وارکرافت3 هم شکل و هم اسمش تغییر کرده مثل :
توی دوتا1 : Lothar's Edge (wind walk)
توی دوتا2 : shadow blade - که به silver edge هم تبدیل میشه که کاراییش و قابلیتش بیشتر میشه .
بعضی آیتم ها هم که کلا جدید هستن مثل : silver edge - Enchanted Mango - Glimmer Cape - Crimson Guard - Lotus Orb - Solar Crest - Octarine Core -
که می تونین از بخش "اطلاعات آپدیت ها" کاربرد و موارد استفاده این آیتم هارو ببینین که به طور نمونه من silver edge رو گفتم که شکل آپدیت شده ی shadow blade هست و strength اضافه می ده و زمانی که از آیتم استفاده کنین و به کسی اتک بدین دمیج بیشتری نسبت به shadow blade به حریف می زنه . یه کاربرد دیگه هم برای از بین بردن debuff داره که من دقیقا نمی دونم .
"I'm the beast of bedtime tales."
Milad._.R (11-12-2015)
passive رو برای 5 ثانیه disable میکنه مرگه void و pa هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: این انجمن جای این بحث نیست ببخشید! اطلاع دادم فقط :/
ویرایش2: پست قبلی پاک بشه لطفا :smile10:
ویرایش توسط Soul Keeper : 11-12-2015 در ساعت 08:17 PM
درود... ببخشید این انجمن بایگانی هم داره؟
اگه نداره که واقعا لازمه یکی براش ایجاد کنید و اگه داره چرا تاپیک های قدیمی رو بایگانی نمیکنید؟ یه تاپیک رو باز میکنیم سه ساعت میخونیم بعد تهش نوشته این تاپیک مال دو سال پیشه...
در ضمن به صورت کلی اینجا یه چیزی به نام نظم رو کم داره... آشفتگی که توی تاپیکا میبینم سرسام آوره... چند تا ناظم بذارید به انجمن رسیدگی کنند یکم منظم و خوشکلش کنند قربون دستتون...
یه سوالی ذهن منو مشغول کرده شما چطوری این همه چیز رو توی کم تر از 1 ماه متوجه شدین؟ ( آخه یک ماه هم نیست عضو سایت به این بزرگی شدید..)!!!!!
4 روز هم نیست اینجا عضو شدید.
ویرایش توسط Apdentist : 01-27-2016 در ساعت 08:57 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
samdeloges (01-27-2016),Soul Keeper (01-27-2016)
واقعا نیاز به جستجوی وسیعی نداره... من خودم یه سایت رو اداره دارم میکنم یه نگاهی به تاپیکا و انجمن ها بندازی معلومه... البته نمیخوام به توانایی های مدیران اینجا توهین کنم ولی رسیدگی بیشتری باید به نظم انجمن ها بکنن...
عاره
بیادم میاد یه بارم به من گیر دادن که چرا هی میرم آموزشارو میخونمو پست میذارم نزدیک بود بندازنم بیرون
تازه اعتقاد داشتن من نظم انجمنو بهم زدم
واقعا باید یه کاری انجام بشه
یه سری افرادی نباید هی بیان پست چرتو پرت بذارنو برن
خدایا خودت به خاطر این پست به دادم برس
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
میلاد عزاروئیل نیست که این 1
2 اینکه هر هیرویی توی پچ جدید تغییراتی پیدا میکنه که ما باید راجع بهش توی همون بخش صحبت کنیم اگه قفل بشن چیکار کنیم؟ مثلا اگر یه آموزش مال 3 سال پیش هم باشه بازم من میتونم برم و پست بزارم حتی اگه از زمان پست قبلی 2 سال و خورده ای گذشته باشه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Milad._.R (01-27-2016)
بله همینطورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدا از آموزش هیرو ، قرار نیست هر تاپیکی که قدیمی شد کلا درش بسته بشه
شاید بعدا نیاز باشه بروزرسانی بشه
اینکه کسی تاپیک قدیمی رو بیخود و بی جهت بالا میاره ، مشکل از اون کاربره که تاریخ تاپیک رو نمیبینه
البته تاپیک های آموزشی بحثش جداست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©