RP = Magnus .... RAVAGE = Tide
RP = Magnus .... RAVAGE = Tide
What happened ? Axe happened
بدون شک بهترین التمیت براnecroهست
البته تیم فایت فرق میکنه منenigmaترجیح میدم
من یه سوال داشتم ! کدام آلتیه که تمام قابلیت های شمارو بگیره و هیچ راه فراری نداشته باشین و دمیج نا محدود میزنه ؟!
خب معلومه . میشه دومدوم تنها هیروییه که تو 1 به 1 هیچ هیرویی نمیزنتش
![]()
شاید wk یا ابادون بتونن یه شش دووم برا کشتنشون بست نیست اینم در نظر بگیر
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
پس کار رفرشر چیه این وسط ؟!![]()
wk اگه شاخ بشه اشک یه تیمو درمیاره : aegis+refresher+ultiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل باید 4بار بکشیش ؛ من خودم یه بازی رفته بودم ما 5 نفر بودیم اونا 3 نفر ....... اوایل سوسکشون میکردیم ولی wk کم کم همین آیتمارو آورد و بازیو جم کردن
اقا اینا رو ول کن هیرو و ulti فقط wd![]()
''iMM (04-14-2015)
ultimate باید بی نقص باشه یعنی global باشه به چیزی هم وابسته نباشه wd یا enigma اگه touch شن ultimate شون میپره ولی magnus یا tide یا shaker در هر شرایطی استان و دمیجو به همه وارد میکنن مخصوصا magnus که استانش از bkb هم رد می شه .
RP واقعا بهترین ULTIMATE هست .
اونو من رو منظور گفتم اگر دقت کنید اخرشم خنده رو گذاشتم ، بنظر من چیزی به نام بهترین وجود نداره ، همه ی ulti ها به نوبه خود لازم هستن مثلا من خودم با هیرو AA برد زیاد و باخت خیلی کمی دارم چون اکثرا با ulti این هیرو گنک رو شروع میکنیم اول من ulti رو میزنم و تیم گنک رو شروع میکنن جوری که تیم مقابل بهم میخوره و نه heal ، mekans یا ... نمیارتش bkb هم همه ندارن که
''iMM (04-14-2015)
درسته ultimate هر هیرویی با لول های خودش match هست و در نوع خودش خیلی قوی هست ولی بعضیا رو میشه توی تیم فایت تاثیر گذار ترن یا خفن ترن![]()
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©