اگه از نظر تیم فایت باشه انیگما از همه سره
یه 3 با 6 راهت رمپیجه ( البته من دوبار اولترا کردم رمپیج نشده )
اگه از نظر تیم فایت باشه انیگما از همه سره
یه 3 با 6 راهت رمپیجه ( البته من دوبار اولترا کردم رمپیج نشده )
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
اگه تیم حریف درست بازی کنه امکان نداره enigma بتونه مثل آدم black hole کنه هزار تا هیرو و روش هست که bh رو خراب میکنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
WardeN (04-15-2015)
داداش روسا تو سرورایه اروپا زیادن :d
هیرو رو دستش نمیاد INVOKER
کاملا موافقم انیگما اگه حریف پرو باشه فرصت نمیده که بلک هول خوب انجام بشه مثل echo slam ارت شیکر!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
فقط ultimate void اخر بازي هر كسي رو ميزنه
ویرایش توسط The Viper : 04-16-2015 در ساعت 07:13 PM
ultimate وید که اصلا باگ هست به نظر من... مثل 2 مورفلینگ یا خدا چقد این دوش باگه 1 ساعت استان میکنه...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ربطی نداره ، اسکیل 2 هیروی morph جوریه که به ازای agl بیشتر دمیج بیشتر و استان کمتری وارد میکه و همینطور به ازای str بیشتر دمیج کمتر و استان بیشتری وارد میکنه .......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درکل اگه طرف مدت زمان زیادی استانتون کرده بود ینی با استفاده از اسکیل 3 خودش str رو به حداکثر و agl رو به حداقل رسونده . بعد اسکیل 2 رو روتون زده ......
Apdentist (04-16-2015)
با این همه ادعا اینو نمیدونستم!
شما اگه بشینی توضیح اسکیل ها رو و گیم بخونی کلی چیز میفهمی. مثلا اگه انیگما bkb هم فعال کرده باشه با آلتی clock و Antimage و خیلی چیز های دیگه مثل ensare هیروی naga siren میتونین Black hole رو قطع کنید (البته اگه توش گیر نیوفتاده باشین)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد اسکیل 2 morph عکس این موضوع هم صادقه. یعنی اگه همه str رو به agi تبدیل کنه 600-700 تا دمیج تو لول های آخر میده.
Eblyad ShotGunThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©