چون فقط اولتی سخته چون لول های دیگه رو نمیشه در نظر گرفت که هماهنگی داشته باشن با اولتی چون منظورمان باسه یه هیروی تکه من میگم جاگرنات دو نفر رو راحت میزنه لول سه سه نفرم باشن دمیج خرکی میده من تا حالا دیدم تک به پنج رایج گرفته خیلی اولتیش قویه
چون فقط اولتی سخته چون لول های دیگه رو نمیشه در نظر گرفت که هماهنگی داشته باشن با اولتی چون منظورمان باسه یه هیروی تکه من میگم جاگرنات دو نفر رو راحت میزنه لول سه سه نفرم باشن دمیج خرکی میده من تا حالا دیدم تک به پنج رایج گرفته خیلی اولتیش قویه
به نظر من اولتیمیت اسلارک هم بد نیست
اما قوی ترین اولتیمیت از نظر من sf
آقایون آلتمیت زئوس رو فراموش نکنین ، چه اول بازی چه آخر بازی با توجه به لول سه زئوس همرو پودر میکنه
سمت راست پستمو نیگا کن :d
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
معلومه التیمت دووم
با آقانیم روت زده بشه تمومه دیگه
باید کنار یارهات بمونی تا Deny ات کنن ....
بعد از دووم هم بهترین التیمت رو مگناتور داره
آلتیمیتی که قطعا هیچ کس نمیتونه روش حرف بزنه آلتیمیت OD هست مخصوصا وقتی توی تیم حریف int خفنی نباشه ....... ( یه رفرشر بیاره با آیتما int کسی جلوش نمیتونه وایسه )
Deadking (06-08-2015)
TI2 بازی iG با DK نمونه بارزشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+100 min بازی اما آخرش سر همین حرکت بردن DK رو
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
این که چیزی نیست ....... من یه دست PA بودم مین 50 اینا تقریبا فول آیتم شاخ تیم من بودم شاخ تیم حریفم OD ........ لامصب با satanic هم نمیشد زدش از bkb هم که رد میشه آلتیمیتش ...... 1آلتی میزد جون من حدود 20% اینا میشد بعد تا رفرش کنه من satanic میزدم بازم آلتی میزد میمردم وقتی دمیجشو موقع مردنم نشون داد کف کردم : 15000 بود فک کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (12-10-2015)
بهترین اولتیمیت فقط
Shadow Fiend
البته دوستمون دو مورد التیمیت وارلوک درست میگن ولی اگه بلافاصله بعد از التیمیت یک نکنه سخت بشه دوتا یا سه تا کیل گرفت
آخر بازی حداکثر میزان گلم که دیپلوی میکنه که چهارتاست آقانیم + رفرش
این چهارتا گلم توسط هیروهای اتکر دوسه هیت میشن
بنابراین اگه جنگ طول بکشه به ضرر وارلوکه اگه تیمی روی وارلوک حساب کنه و این هیرو بجای ساپورت کری بشه اینم ریسک شدیدا بزرگیه چون اگه وارلوک نتونه با گلماش تا مین 30 یا40 بازیو جمع کنه میبازن
اگه بخوایم از نظر فول آیتم حساب کنیم یعنی آقانیم داشته باشه هیروی مورد نظر
Sky بهترین حالت التیمیت رو داره دمیج سنگین کول دان صفر با استان و حرکت از بین نمیره برعکس خیلی التیمیت های erea splash یعنی یه محدوده رو اتک میدن
این اسکیل دمیج شدیدی میزنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©