نوشته اصلی توسط
mohammad_ai69
دوتا 2 و استیم رو حذف کردم
استادی داشتیم خیلی ادم با درک و به قول خودمون پر بود یه جمله ای سر کلاس بهمون گفت هرگز فراموش نخواهم کرد
گفت : هر چیزی میبینید که داره بهتون ضرر میرسونه سریع بذارینش کنار . حتی اگر تحصیل باشه
اگر تحصیل میکنی بخون و به هدفت برس اما اگر هدفی نداری همین الان برو به پدر مادرت بگو نمی خوای درس بخونی و تایم رو هدر نده همین هدر دادن تایم بهت ضرر میرسونه اگرم می خوای بخونی تلاش کن براش
حالا نقل از دوتا 2 منه . چند سال عمرمو روز شب و ... گذاشتم روش ، با عصبانیت هاش کنار اومدم میلیون ها تومن خرج کردم سیستم کیبورد نت و ....
داشتم فکر میکردم منی که زبانم مشکل داره اگر وقت دوتا 2 رو روی زبان میذاشتم الان به 6 زبان دنیا داشتم صحبت میکردم
اگر گذاشته بودم روی برنامه نویسی الان یه بازی می ساختم ( دوستان بعضی ها سراغ دارن مدتی دنبالش بودم )
داره بهم ضرر میرسونه نمیدونم چرا اینا رو میگم اینجا ولی خواستم بدونید
من کم کم ممکنه نسبت به انجمن سرد بشم ولی اگر روزی نیومدم خواستم بگم اگر رفتاری بوده که ناراحت شدین ببخشید اگرم قدرت بخشش رو هم بعضی ها ندارن برام مهم نیست چون اینگونه افراد واقعا خودشونم با خودشون مشکل دارن
دوستمون راست گفت هر چیزی پایانی داره و اینبار واقعا انگار ما به پایان رسیدم البته برای بازی های انلاین . هنوزم گیمرم ولی گیم های افلاین . اینجوری دیه اعصابم خود نمیشه و اینقدر ضرر نمیکنم بخاطر یه مشت ادم نفهم . راستی دیه فوش به ناموس و مادر و ... رو هم نمیخوریم .
موفق و سربلند باشید