noob invokers are realThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
noob invokers are realThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من هم بعد از این که اینو قوی شد (لول 6 همون اول میداد) 4 تا بازی باهاش رفتم پشت هم بردم ولی فهمیدم ناعادلانه هست و بازی به طور کلی نابرابر میشه بعد از اون یک بار توی all random بهم داد و دیگه باهاش بازی نکردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما میتونی اون ستاره ها رو هر چیزی معنی کنی.
دیگه همه میدونن اینو چقدر مزخرفه وگرنه این همه پیک نمیشد.
توی رنک 3.5 تا 4 خیلی خوب بازی میکنن نمیدونم شاید هم دارن بوست میکنن.
کسی هم که پیک میده نیازی به توصیف من نداره خودش میدونه چی کاره هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اینوکر هرچه قدرم قوی باشه حق داره . بازی باش کار هرکسی نیست . من هر موقع سمتش رفتم پشیمون شدم .
ولی مثلا بیان یه اسکیل جدید به Riki اضافه کنن که اگه نداشته باشه هم بد شاخ میشه این زوره . چون هرکی میاد دوتا2 ریکی رو یاد میگیره
"I'm the beast of bedtime tales."
مگه riki سخته ؟ perm invis *** ترین هیرو دوتا . دیروز حریفمون ریکی بود تو lp رفت برا ریکی dagon بست!! با chen دو تا داگون 5 میزدن رومون سوسک میشدیم ولی آخر کار به طور انتحاری 2 تا gem خریدیم ریختیم سرشون زدیمشون بردیم
ویرایش توسط Hossein.IR : 05-19-2016 در ساعت 11:10 AM
هر وقت اتر میاد از اینووکر بد میگه دقیقا همون روزش برام اتفاق میوفته و میفهمم چی میگه! کلا این هیرو حال بهم زنه یه زمونی سخت ترین هیرو دوتا2 بود الان همه باهاش یاد گرفتن ر*دن تو دوتا2 با این اینووکر پیک کردنشون.
ویرایش توسط Soul Keeper : 05-19-2016 در ساعت 11:26 AM
Hossein.IR (05-19-2016)
از وقتی که اینوکر قوی شد , هر کی میگفت اینوکر بازم . همه میگفتن خب منم میتونم .
تو پچ قبلی به قول خودشون ضعیف کردن.
Sent from my HUAWEI Y600-U20 using Tapatalk
ضعیف کردن نیاز داشت دیگه تو پچ قبلی از هر ده تا گیم نه تاش اینوکر پیک میشد خب چه وعضی بود حالا بهتر شده یکمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
منم همینو میگم . riki که آسونه باید نرف بشه نه اینوکر که سخته !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
بازي با Rikki در MMR هاي بالا سخت تر از Invoker هست
رنگ 1000 نيست كه طرف حاليشه ميفهمه بايد Gem بگيره Dust بگيره Ward بگيره
واسه همينه هيچ موقع تو نقش كري تو مسابقات پيك نميكنن
Team Secret
نه ranked بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©