خودم باهات ti 7 میدیدم چطوری 1 سال ترک کردی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم باهات ti 7 میدیدم چطوری 1 سال ترک کردی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه توی اون تاپیکم گفتم که اصلا بازی های TI7 رو ندیدم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشتباه گرفتی ....
Sent from my SM-G570F using Tapatalk
"I'm the beast of bedtime tales."
ویندوزم به فنا رفت .... یه ویندوز عوض کردنم افتادم |
ویندوز10 چطوره نصب کنم ؟
پ.ن : رکورد زدم ، این ویندوزمو 1سالو نیمه که عوض نکرده بودم !
ويندوز ده من دارم راضيمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كاركردن باهاش خيلي راحته حتي كار كردن با تسك منيجرش هم راحت تره
هر مشكليم بود توي اينترنت راه حلش هست
تازه طي بررسي هايي كه انجام دادم اف پي اس رو زياد ميكنه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ویندوز 10 اگه رمت کمتر از 6ـه نصب نکن برات مشکل پیش میاد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من این 8.1ام رو 4.5 ساله عوض نکردم و راضیم آنتی ویروس هم ندارم! :d
[SIGPIC][/SIGPIC]
٦ رو دقيقا از كجات در اوردي؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با رم ٤ سه ساله ويندوز ١٠ دارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (10-23-2017)
erebor (10-23-2017),FCB (10-24-2017),Hossein.IR (10-24-2017)
عجب !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادت نیست آیدی بهت فروختم ؟
خودم باهات شب تا 5 صبح ti7 میدیدم !
(یا علیرضا نیستی یا آیدیت دسته یکی دیگه بوده )
میگم ک اشتباه گرفتی . ایدی هم دسته خودمه و ۱ساله انلاین نشده بود .... ۱بازی ti7 هم حتی ندیدم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا یادمه آیدی ازت گرفتم ... نشون به این نشون ک saeed_phantom همچین چیزی اسمش بود و چند بار خواستی دوباره عوض کنیم👍
Sent from my J5 Prime using Tapatalk
@Milad._.R یک چیزی میگم نگو عمدی نبوده!
این عکس آواتارتو رنگ اون قسمت روشنش رو با رنگ مال فروم یکی کردی؟
خلاقیتو کار دارم
البته اینم بگم من این صفحه رو تو fire fox باز کردم. کروم باز نمیکنه نمی دونم اونجام اینطوریه یا نه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©