یک ladder ظاهراThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل روم های لدر داخل گارنا که قبلا بود منتهی با عواقب خوشایند تر :)
برای ESL LA ترتیب داده شده بوده رونمایی بشه که خب داستان شیوع پیش اومد...
یک ladder ظاهراThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل روم های لدر داخل گارنا که قبلا بود منتهی با عواقب خوشایند تر :)
برای ESL LA ترتیب داده شده بوده رونمایی بشه که خب داستان شیوع پیش اومد...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کسی فیلم خروج رو دیده؟ تیزرش رو دیدم بنظر جالب میاد...
چنل دوتا الکمی رو دنبال میکنی ؟ نظرت چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همونکه jenkins و اینا صحبت میکنن؟ اگر آره که باید بگم نه چون حوصله پادکست گوش کردن ندارم ولی کانال jenkins رو دنبال میکنم و ویدئوهاش رو میبینم. اطلاعات مفید و جالبی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اره تو پروفایل ای اسپورت دوتابافش پرچم جلوش افغانستانه : دی تعجب کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه ربطی داشت حالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچی کلی گفتم در کل میخواستم ببینم در چه سطحی میبینی ویدیو هاشوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبه ولی عمیق نیست. یعنی در اصل بهتر از این هم نمیتونه انجام بده...توی دوتا خیلیها نمیان بگن چرا این کار رو می کنیم چرا اون کار رو می کنیم...فضای رقابتی زیاده...مثلا من یادمه تو استریم از insania پرسیدم قبل از pick pos 5 به چه چیزهایی فکر می کنی که یک جواب ناقص صرفا جوابی بهم داد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما تو مسائل در سطح قابل تعامل ما یا اون چیزی که بهش دسترسی لااقل رایگان داریم بنظر من BSJ بهترین کمکها و راهنمایی رو میکنه...هرچند اونم یک بازیکن نیمه حرفه ای و ساده هست ولی خب قطعا بهتر از ما هست و اطلاعات مفید زیاد داره
- جبران خلیل جبران
dark druid (04-17-2020)
چنل یوتیوب داره bsj ؟ مثلن استریمایی که یه سری بازیکن مثل waga میزارن چی ؟ الان زیاد انجام نمیدن ولی ولو خیلی گیر میده منظورم بوست کردنو ایناستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط dark druid : 04-17-2020 در ساعت 12:11 PM
آره دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BSJ کلا حرفه اصلیش coaching یا همون مربیری دوتا هست. پول زیادی هم بابت هر جلسه نسبت به دیگران می گیره ولی از مشتری هاش اجازه میگیره و اونارو به اشتراک میزاره...mmr طرف با role بازیش هم داخل عنوان میزاره
من به شخصه بازی کردنم با carry و بطور کلی فهمم از بازی بعد دیدن ویدئوهاش خیلی تغییر کرد.
- جبران خلیل جبران
dark druid (04-17-2020)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©