ساعت ١٢ تا ٢:٣٠ نصفه شب نشستم فيلم it ديدم به نظرتون الان چه حسي دارم???
ساعت ١٢ تا ٢:٣٠ نصفه شب نشستم فيلم it ديدم به نظرتون الان چه حسي دارم???
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
erebor (01-05-2018)
من حدود 20 سال پیش ( 7 سالم بود ) فیلم Alien رو دیدم ، اونقدری ترسیدم که تا همین الان هیچ فیلم ترسناک دیگه ای رو ندیدم البته هیچ بازی ترسناکی رو انجام ندادم مثل دووم و رزیدنت اویل و ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انصافا it ترسناک نیستش به اون صورت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولي ساعتش خوب نبود
Audrey Hepburn
آدم بیشتر به خودش القا می کنه که می ترسه مخصوصا تو شب و اینا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم به شخصه از فیلمایی که در مورد روح و ایناست بیشتر می ترسم چون امکان داره واقعی باشه :-d ولی این مدلی ترسناک نیست برام.
تعارف نداره حداقل.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از کنجورینگ بدم نمیاد اتفاقا دوسشم دارم
ولی یه طوری بود هر ۲ قسمتش که من مطمئن بودم تا آخر این فیلم هیچ کی هیچیش نمیشه. کل قسمت دوم خلاصه شده بود تو jump scare. وگرنه داستان تکراری، کلیشه ای، حتی واسه کسایی که میگن دلقک دیگه تکراری شده من یه سوالی دارم. زنای دراز کج و کوله با لباسای بلند پاره پوره تکراری نشدن واستون؟ فیلم ترسناک که فقط jump scare و قیافه ترسناک نیست.
به نظرم همه چی توی فیلم it رعایت شده بود. موسیقی، داستان، شخصیت پردازی و ... و تازه بعد از همه این ها میرسیم به اون المان های فیلم ترسناک که متاسفانه فقط به اونا توجه میشه که اونارم به نظر من خیلی استادانه داره.
در کل به نظرم خیلی قشنگ بود
Alx (01-05-2018),samdeloges (01-06-2018)
خداییش secret چقدر قشنگ بازی می کنه
بازی اول رو کسی دیده تا به اینجا؟
با این ترکیب: naix,vengeful, od,kotl,ogre
این ترکیب: void,doom,medusa,mirana,disruptor
رو بردن!! بعد جالبه 15k هم از net worth عقب بودن...
توی این دوتا همه چی امکان پذیره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (01-07-2018),erebor (01-07-2018),samdeloges (01-07-2018),Sharingan (01-08-2018)
تو گیم پدیا دوتا 2 تو بخش هیرو ها که میرید اسم یه هیرو رو نوشته Mars مثل اینکه هیرو جدیده...
صفحه قبل توضیحاتش رو گذاشته بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (01-10-2018)
اينجور به نظر ميادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يه آپديت سنگين اومد چند وقت پيش ولي چيزي تغيير نكرد به احتمال زياد ديتاشو وارد بازي كردن
Audrey Hepburn
erebor (01-09-2018),Sharingan (01-09-2018),Soul Keeper (01-10-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©