دوتا استراتژی زیاد داره اما چون تیم پلی هست نمیشه با شطرنج از این بابت مقایسش کرد. از لحاظ استراتژی چرا مخصوصا Captains ModeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا استراتژی زیاد داره اما چون تیم پلی هست نمیشه با شطرنج از این بابت مقایسش کرد. از لحاظ استراتژی چرا مخصوصا Captains ModeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The only thing we learn from history is that we learn nothing from history
- Georg Wilhelm Friedrich Hegel -
یارو تو رنک 6.5 میگم برو کمپ کوچیکرو استک کن من الکمیسنم ویو بعدی رو زدم میام فارمش میکنم بعد میگه کمپ بلاک شده نمیشه میگم خب یه سنتری بگیر من به اون کمپ احتیاج دارم (خیلی هم دوستانه میگما)تو کتش نرفت 5دقیقه اول بازی کلا بلاک بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote(Behavior 8k)
شما دیگه رنکای پایین ترو دریاب همشم به خاطر اینه که پلیرا تو جای درست خودشون نیستند اک میخرن میان بالا 4تا کار سادرم نمیفهمن
با این سطح پلیرا تو pub یک نفر میتونه اونقدر ایمپکت داشته باشه که بازی رو برای تیمش دربیاره اما وقتی صحبت از تیمو Capsdraft باشه کلا اون دوتا یه دنیای دیگه ای داره.
بله. من بخاطر همین خیلی وقتها حرصم میگیره دست بعدش میرم ساپورت بازی میکنم اما میزنه این سری یک نفهم دیگه اینبار carry میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز دارم meta رو پیدا میکنم برای pub...
من چند روزه دارم چک میکنم حس میکنم متای این پچ تقریبا کشف شده:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pos 1 Riki
pos 2 Lycan
pos 3 Rexar,Dark seer
pos 4,5 Bane,Venom,Oracle
مید لین Lycan نزدیک 60درصد وین ریت داره تو ایمورتال
OD بیش از حد نرفه
و دیگه با کری های سابق مثل اسپکتر و آنتی میج و اسلارک نمیشه راحت وین گرفت
منتها به نظر شما چرا تو براکت ایمورتال وین ریت Underlord انقدر پایینتر از براکت های دیگست؟ فنی چیزی میزنن جلوش؟(خودم بیشتر بازیایی ک اندرلرد روبه روم بوده باختم)
Sharingan (01-13-2021)
بخاطر اینکه استایل بازی هیرو رو بهتر میشناسن. البته اونطورا هم بد نیست اما شرایطیه پیک دادنش مثل حال حاضر lifestealerThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
underlord وقتی یکش رو زد دیگه کارش تمومه فقط وامیسته اتک میدهبازیکن carry اگر خوب باشه wave رو aggro میکنه یا مثل سبک استایل بازی جلو alchemist میره پشت wave اون و نمیزاره بیاد last hit کنه و خودش از اونجا deny میکنه حالا این در شرایطیه که carry اصطلاحا counterpick نکرده و ساپورت قویتر داره
اگر مثلا چمیدونم ursa, riki, slark, mk و... باشن که دیگه هیچی. اصلا نمیتونه بیاد جلو. تازه power spike این هیروها اکثرا lvl 2 هست درحالیکه underlord lvl 3 قوی تر میشه. درثانی این هیرو جلوی pipe و bkb حرفی برای گفتن نداره متاسفانه. بدون mana هم حکم creep ancient داره lol
با تمام این حرفا اما هیروییه که به وقتش اگر پیک بشه خیلی خوب میتونه باشه. مخصوصا در سطوح خیلی بالا با ۶ش. جلوی تمام هیروهای str هم خوبه که فکر کنم دلیلش واضح باشه.
ولی جلوی من همیشه از اواسط بازی تو درگیری ها با W اذیت میکنه. هم کولداون پایینی داره هم مدت زیادی میمونه و تلنت لول 15ش هم AOE بیشتری بهش میده
حتی BKB هم زیاد جلوش دووم نمیاره![]()
خب باید بیشتر جلوش بازی کنید تا بهتر یاد بگیرید باید چکار کنید. یا با خود هیرو بازی کنید ببینید چطوری هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا کسی ارشیو از دموهای دوتا1 چه ایرانی چه خارجی داره؟
من داشتم حواسم نبود رو درایو c بود ویندوز عوض کردم به فنا رفت هر کاری هم کردم ریکاوری نشد تو یوتیوبم اون چیزایی که میخواستم رو پیدا نکردم خیلی دموهاش کمه
باهاشون خاطره داشتم و برام نوستالژیک بود حیییییییف
reza (01-14-2021)
من وقتی نگام به وارکرفت و آیکون هیروها میافته دلم میگیره اصن نمیتونم نگاه کنم یعنی انگار ده سال پیش خودم جلوم نشسته به شدت حس پیری میگیرمهیچکی درک نمیکنه این همه سال تو یه چشم به هم زدن گذشت
همین حس مشابه موقع نگاه کردن کارتونای بچگیم بهم دست میده
Am I a psycho?![]()
ویرایش توسط reza : 01-14-2021 در ساعت 02:29 AM
ba4ma3n (01-14-2021)
Designed By ArTaBaZ & VBIran