سلام دوستان اینجا کسی با برنامه نویسی گیم کنسول اطلاعی داره ؟ یه command-line terminal مثل console دوتا 2
سلام دوستان اینجا کسی با برنامه نویسی گیم کنسول اطلاعی داره ؟ یه command-line terminal مثل console دوتا 2
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-16-2017 در ساعت 09:07 AM
دوستان یه تصادف خیلی خیلی بد کردم،دعا کنید چیزیشون نشه
همینو بگم که افسر میگفت 60 میلیون دیه میشه حداقل.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
bayani (07-16-2017),FCB (07-16-2017),Soul Keeper (07-18-2017),Viper (07-16-2017)
ای بابا این چند روز همش خبر بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خدا کمکت کنه تصادف خیلی بد چیزیه همینو بگم که یه تصادف زندگیمنو خیلی زیرو رو کرد و اگه اتفاق نمی افتاد الان حد اقل وضعم خیلی بهتر بود ...
مجر Cs دقیق که شروع میشه ؟
بيمه نبوديد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ساعت 1 و نیم بعد از ظهرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک توییچ: https://www.twitch.tv/pgl
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام،چرا بیمه بود ولی مهم اون آسیب جسمی هست که به اونا وارد شد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
A_W_Z_2 (07-18-2017)
امیدوار باش انشالله چیز بدی نشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم شدت تصادفت چطور بوده ولی من حدود 1 ماه پیش با ماشین یه موتوری رو زدم بنده خدا خانومش پشت سرش بود و پاش شکست... و با هزار بدبختی و بیمارستانو امبولانس و... خودمون حلش کردیم بدون دخالت پلیس!! ( موقغ تصادف من از خدام بود که پلیس نیاد و دیدم خود یارو هم گفت پای پلیس نکشید وسط و... احساس کردم خودش یه کاسه ایی زیر نیم کاسشه ) ولی خب بدون دخالت پلیس خیلی سخت میشه نه کسی اعتماد میکنه به طرف مقابل نه چیزی درست حل میشه دیگه با هزرا حرفو تهدید و فلان حلش کردم رفت حدود 1.5 پام درومد فقط خرج پای زنشو دادم(ولی فک کنم دیه شکستن پا ظرفا 10 تومن باشه ) درکل از... شانس اوردم
توام زیاد نترس حل میشه و اگر دیدی خیلی اوضاع پیچیدست و نمیخوای اونقدر پول بدی یا... میتونی وکیل هم بگیری
اگر هم مشکل پول نیست خب دعا کن چیزیشون نشه همین که سالم باشن خیلی میتونه خبر خوبی باشه
ویرایش توسط Soul Keeper : 07-18-2017 در ساعت 06:16 AM
Amin_AssAssin (07-21-2017),Apdentist (07-18-2017),reza (09-18-2020)
markeloff
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©