یا خدا یاهو احساس پیری بهم دست داد ولی رئیس این اکانتی که عکس بچگیم روش هست رو میخوام داشته باشم ولی اکانت یاهو رو ندارم
یا خدا یاهو احساس پیری بهم دست داد ولی رئیس این اکانتی که عکس بچگیم روش هست رو میخوام داشته باشم ولی اکانت یاهو رو ندارم
تبریک بابت صعود تیم Winter Bear به عنوان اولین تیم صعود کننده به Division II DPC دوتا ۲
اینجارو چک کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (07-10-2022),Milad._.R (03-06-2022),Mohammad.S (04-11-2022),reza (03-11-2022),Sharingan (03-08-2022)
Mohammad.S (04-11-2022),reza (04-11-2022),Sharingan (04-20-2022)
Evil Geniuses
apex چرا اینجوریه؟ اصلا بلد نیستم. پشیمون شدم نصبش کردم
FCB (04-15-2022),Mohammad.S (04-21-2022),reza (04-15-2022),Sharingan (04-20-2022)
چرا؟ حال میده که!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکلش واسه ما فقط پینگه لعنتی. البته چیتر زیاد داره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
لگ نداشتم. بنظرم اینترنت اوکی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به عنوان بازی شوتر یکم پیچیده ست، با بات هم نمیشه بازی کرد تا یاد بگیرم. مچ عادی هم که میرم اصلا فرصت یاد گرفتن ندارم انقدر سرعت بالاست.
بتل رویال که اصلا نتونستم بازی کنم چند دقیقه صبر کردم دیدم پیدا نمیکنه بیخیال شدم. فقط چند بار آرنا بازی کردم که اونم چند دقیقه طول کشید تا پیدا کنه
چرا نمیشه با بات بازی کرد؟ مثل دوتا و کانتر. یا داره من بلد نیستم؟
چیتر هم داره؟! پس کدوم بازی شوتر چیتر نداره
لگ که نداره پینگ بالا ۱۰۰ ۱۱۰ اینا میده. مگر اینکه سرور بحرین بازی کرده باشی که پینگ زیر ۱۰۰ میده اما کسی بازی نمیکنه و پلیر نداره. بخاطر همین معطل شدی لابدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیچیدگی هم یکم اولاش داره بعدا دستت میاد. بهتره بری یک بخش training داره اونجا با جزئیات اسلحهها و نوع مهماتشون و افزودنیهاشون آشنا بشی
نمیدونم بشه با بات بازی کرد یا نه. ندیدم هم کسی بازی کنه. اما سؤال آخرت جالب بود «پس کدوم بازی شوتر چیتر نداره»
- جبران خلیل جبران
منم تا حالا بازیش نکردم , ولی فکر نکنم بهتر از وارزون باشه نه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وارزونم دیگه به رحمت خدا رفته
Evil Geniuses
Milad._.R (04-21-2022)
وارزون بازی نکردم چون جدا از اینکه شاید لپ تاپم به راحتی نتونه اجراش کنه، ظاهرا آپدیت های سنگین هم داره. برای همین کلا سمتش نرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
apex گیم پلی روون و سریع داره و گرافیکش هم جذابه. فقط هر لجند یا شخصیت یه سری ابیلیتی داره که من از این جنگولک بازی هاش خوشم نمیاد. بازی شوتر باید ساده باشه مثل کانتر
الان هم مود آرنا بازی میکنم که ابیلیتی لجند ها کمتر کاربرد داره. دیشب که خوب بازی کردم خوشم اومد از بازی
FCB (04-22-2022),Mohammad.S (04-25-2022),reza (04-22-2022)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©