اقا این tiدقیقا کی شروع میشه؟
اقا این tiدقیقا کی شروع میشه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
''iMM (08-06-2018)
15 آگوست ... تقریبا 7 روز دیگه
FCB (08-07-2018)
چه عجبThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه خداحافظی نکرده بودی
خیلی وقته پلی نمیداد
ما از نظر جایگاه هوش مصنوعی آخرین بار که من چک کردم رتبه ۱۶ جهان رو داشتیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
۲ تا از استادای من تخصصشون هوش مصنوعی هست که متاسفانه ترم قبل یکیشون رو از دست دادیم و برگشت همون تهران برای ادامه تدریس...
این ترمی که گذشت ما با یکی از همون اساتید روی ۲ تا پروژه هوش مصنوعی کار کردیم که اولی مترجم متون بلند انگلیسی به فارسی و بالعکس بود که فایل txt میگرفت و txt تحویل میداد. دومی هم غلط یاب متن فارسی بود که من یکی به شخصه ۵۰ تا خبر بالای ۵۰۰ کلمه از نیمه دوم ۹۶ به خوردش دادم
آدرس پروژه اولی این هست که الان تقریبا نهایی شده...ولی دومی رو نمیتونم بدم چون هنوز بتا هست.
اما این هایی که میبینید همچین ai هایی دارن بخاطر امکانات و پشتیبانیای هست که ازشون میشه...چون aiای که رابط گرافیکی داشته باشه نیاز به سخت افزار قدرتمند داره و از طرفی open ai در روز هر کدومشون بالای چندین هزار ریپلی رو آنالیز میکنن تا بازی یاد بگیرن! این خودش اینترنت قوی هم میخواد.
کل قدرت هوش مصنوعی هم از تجربه میاد. حالا در هر زمینهای میخواد باشه، باشه. مثلا همین google translate انقدر باهاش تو سراسر دنیا کارمیکنن تا هر روز دقیق تر و بهتر میشه...هرچقدر تجربه اینها بیشتر بشه، بیشتر به دقت انسان نزدیک میشن ولی هیچوقت مثل ما نمیشن که البته این حرف قابل بحثه
انسان تنها قابلیت برتری که نسبت به ai داره این هست که میتونه غیرقابل پیش بینی باشه. یعنی یک موقع دیدید که ی ai پس از ۱۰ ۲۰ سال تجربه و بین چند میلیون نکته که از انسانها یادگرفته بازهم از یک انسان شکست میخوره چون انسان تحرکات و فرآیندهای اون رو یاد میگیره و خودش یک روش جدید ابداع میکنه! یعنی تو این باب اونها حد پذیرن و ما نه که البته میگم این ادعاها قابل بحث هست. برای مثال همین SF که پارسال همه بهش 1v1 باختن ولی بعدا در طول سال تقریبا دیگه همه حرفهای ها بردنش... هم rtz بردش هم sumail همینطور black و... چون روش بازیش رو یاد میگیرن و روش جدید خلق میکنن و شکستش میدن...
در آخر هم، هیچوقت نباید خودمون رو دست کم بگیریم. ما یک کشور در حال توسعه زیر سایه تحریم هستیم ولی فوق العاده داریم جلو میریم! هرچند تو این دولت و دولت قبلی رتبه علمیمون چندین رتبه کاهش داشته ولی بازم میریم جلو توکل بر خدا...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Gashtal (08-09-2018),Mahdi-Void (08-08-2018),REZA AORAX (08-07-2018),Viper (08-07-2018)
یه مقاله درباره استیون هاوکینگ خوندم که میگفت انسان 1000سال وقت داره تا خودش رو از خطر انقراض نجات بده و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به یه جاهایی در نوشته هاش رسیدم که در مورد هوش مصنوعی بود و یجورایی این رو خطر افرین خواند (یاد فیلم های هالیوودی افتادم ) که با این وضعیت هم که پیش میره خیلی دور از تصور نیست هکه مشکل ساز بشن
مسابقه رو هم نگاه کردم یه چیزی که راحت میشد فهمید اینه که خطای کمی داشتند بات ها و گزینه بعدی محاسباتی میکردن که خارج از ذهن ما انسان ها بود (مثلا یک صحنه کریستال میدن اومد جلو اسکیل یک رو یوز کنه لیچ و اسنایر با یک هماهنگی خوب تونستن به سادگی بکشن و یجورایی انگار هلث کریستال میدن میزان دمیج بلاک و .. رو محاسبه کرده بود بات)
گفته شده درپایان اینترنشال برنده ی tiبا یک تیم بات مبارزه میکنن و eeاز تیم فناتیک بهش واکنش نشون داده و گفته اگه تیم بات بتونن با پیک و بن داد(نکته مهمی هس و باید دید بات ها میتونن توی درفت انسان هارو شکست بدن یا نه )من تخم مرغ رو توی دستشویی روی سر خودم میشکونم (البته دقیق نتونستم ترجمه کنم)
و اخرین چیزی که مطمعن هستم در مورد این بات ها
هرچقدر هم اینا خوب برنامه ریزی شده باشه یک تیم با رنک 2.5k با چند بار پلی دادن پشت سر هم با این بات ها میتونه اونا رو شکست بده چون کاملا قابل پیشبینی هستند
درسته تجربه ممکنه کسب کنن ولی خوب اپدیت ها و پچ های جدید دوتا دو متا های جدید و غیر قابل پیشبنی بودن انسان کاملا اون هارو ضعیف میکنه
اتفاقا اگه بات بتونه حرکات انسان رو بخونه بعد از چند دست بازی این ادمان که دیگه نمی تونن کاری جلو بات بکنن نه برعکس.(از وضع فعلی بات خبری ندارم کلی گفتم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه فک نمیکنم اگر واقعا قصد شکست بات ها باشه و روش برنامه ریزی بشه غیر قابل دسترسی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و اگر نه اگر بات ها یجوری تقلب کنن شاید نشه (منظورم ویژن داشتن روی کل مپ کار های غیر قابل انجام برای انسان ها مثل استک کریپ های کل سمت یه تیم و ... ) هیچ چوره نمیشه بردشون
هاوکینگز رو قبول ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هوش مصنوعی هیچوقت به اون حد نمیرسه که برای انسان تهدید آمیز بشه و اینها همه اما و اگر های ساخته شده توسط هالیوود هست تا فیلم بسازن پول در بیارن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یعنی بنظرت اون قدر توسعه پیدا نمیکنه که بخاد به یه درک یا شعور حتی به اندازه یک سگ برسه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظر من تهدید امیز میشه اما برای عده خاصی اونم برای جنگ سرد
(چند وقت پیش بیل گیتس هم نسبت به بات های دوتا دو که قراره با برنده ی tiمسابقه بدن واکنش نشون داد و این رو پیشرفت خوبی تلقی کرد
قطعا همونطور که الگوریتم های هوش مصنوعی توسعه پیدا میکنن همونطور هم روش های کنترل و امنیت جدید معرفی خواهد شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باز هم تاکید میکنم که هوش مصنوعی هرچی داره از تجربیات داره که بهش میدن نه اینکه خودش بره کسب کنه پس فرض اینکه در حد سگ هم بشه غلطه چون فعلا اختیاری نداره چه بسا تعقل که سگ یا دیگر حیوانات از اون محرومند.
اگر بخوان بهش اختیار آزاد بدن باید با عواقب هک شدن یا تخریب توسط بدافزار رو به رو بشن. فعلا اختیاراتی که دارن در قالب دستوری از سوی کاربر هست. مثل سیری توی اپل یا کورتانا مایکروسافت و... اختیار آزاد دادن به هوش مصنوعی چیزیه که تو فیلما اتفاق میوفته چون دیگه قابل کنترل نخواهند بود.
جنگ سرد هم خیلی وقته تموم شده. جنگ فعلی دنیا بر سر امپریالیسم و ایدئولوژی هست. البته در دید کلان اینها زمینهساز جنگ هستن ولی موضوع ما چیز دیگست.
اون خبر بیل گیتس هم خودم در اینجا گذاشتم: The International 2018 - گفتگو + حواشی
در کل من دلیلی برای ادامه این موضوع نمیبینم...
- جبران خلیل جبران
Mahdi-Void (08-08-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©