اگه جدید اومده خبر ندارم اما یه هفته پیش فیروز کوه 4،6 ریشتر اومده بود تهران هم لرزیده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اگه جدید اومده خبر ندارم اما یه هفته پیش فیروز کوه 4،6 ریشتر اومده بود تهران هم لرزیده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Lone MaMaD (08-30-2015),Lone Star (08-30-2015),Mohammad_ai69 (08-30-2015),UnHoLy666 (08-30-2015),WardeN (08-31-2015)
چند وقته انگار سرور eu east فیکس شده خیلی هم بهتر شده بیشتریا تو east پینگشون اومده پایین
زمین لرزه احتمالی تهرانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد
زمین لرزهٔ احتمالی تهران به پیش بینی هایی مبنی بر وقوع یک زمین لرزه برجسته در تهران اشاره دارد.
رشد شهری در تهران بشکل کاملاً منطقی انجام نشده و حدود ۸ میلیون نفر از جمعیت تهران در ناحیه بسیار خطرناک قرار دارند.[۱] یک تحقیق زمین شناسی پیش بینی می کند که زلزله ای با بزرگی ۷ ریشتر در تهران ۶۴۰.۰۰۰ مسکن را از مجموع ۱،۱۰۰،۰۰۰ مسکن ویران کرده و علاوه بر این بیش از یک میلیون و نیم از جمعیت تهران را کشته و حدود چهار میلیون و سیصد هزار نفر را زخمی کند.[۲] بگفته ریفات لطیفی، متخصص جراحی بالینی در دانشگاه آریزونا، حدود ۲۰ درصد از مرگ های مربوط به این زمین لرزه احتمالی در ۲ ساعت اول اتفاق می افتد که از جمله دلائل اصلی آن خفگی در اثر استنشاق گرد و غبار، فشار بر قفسه سینه، شوک افتادن قند خون[۳] یا سرمازدگی می باشد. بقیه ۸۰ درصد مرگ و میر در ۳ روز اول اتفاق می افتد و دلیل آن از دست دادن آب بدن، سرمازدگی، نشانگان له شدن، نارسایی کلیوی، عفونت زخم، و یا گندخونی می باشد.[۴] بگفته مهرداد حلوایی، متخصص فیزیولوژیک جانوری، در صورت وقوع زمین لرزه نوع جدید موش های زنده خوار که در تهران گسترش یافته اند افرادی که زير آوار مانده اند را تا رسيدن نيروهای امدادی مي خورند.[۵]
در تهران گسل مُشا - فَشَم، گسل شمال تهران، گسل نیاوران، گسل تِلو پایین، گسل محمودیه، گسل شیان و کوثر، گسل شمال ری، گسل جنوب ری، گسل کهریزک، گسل گرمسار، گسل پیشوا، گسل پارچین البته گسل های فرعی زیادی در سطح شهر تهران موجود می باشد مانند نارمک، شادآباد، داوودیه، عباس آباد، باغ فیض و...[۶] که بر پایه پژوهش گروه همکاری های بین المللی ژاپن جایکا (JICA) از این بین احتمال فعال شدن سه گسل مشا، جنوب ری و شمال تهران تشخیص داده شد که فعال شدن هر کدام خسارات و شدت گوناگونی را در هر منطقه از تهران در پی خواهد داشت.[۷] که البته در ماهیت گسل ری تردید وجود دارد.
گمان ها از زمان وقوع زمین لرزه[ویرایش]
فهرست زمین لرزه های ایران در مقیاس های نزدیک ۷ ریشتر در ناحیه اطراف تهران به شرح زیر است:[۲] [۸]
سال بخش گسل اندازه مقیاس مرکالی
۳۰۰ پیش از میلاد ری پارچین، ری ۷٫۶ X
۷۴۳ میلادی دروازه خزر گرمسار ۷٫۲ Vlll+
۸۵۵ میلادی ری کهریزک ۷٫۱ Vlll+
۹۵۸ میلادی طالقان مشا ۷٫۷ X
۱۱۱۷ میلادی کرج تهران ۷٫۲ VIII+
۱۶۶۵ میلادی دماوند مشا ۶٫۵ Vill+
۱۸۱۵ میلادی دماوند مشا نامعلوم V+
۱۸۳۰ میلادی دماوند مشا ۷٫۱ VIII+
داده ها نشان می دهد که در منطقه تهران حدود هر ۱۵۸ سال یک لرزه اتفاق می افتد.[۲] آخرین زمین لرزه برجسته در تهران مربوط به سال ۱۸۳۰ میلادی و به بزرگی ۷.۲ ریشتر بود.[۹]
به گفته محمودرضا دلاوری، مدیر کار گروه سیستم های اطلاعات مکانی پردیس فنی دانشگاه تهران: «وقوع زلزله در تهران حتمی است و طبق تحقیقات زلزله دارای یک دوره بازگشت است که طبق برآوردها هر ۱۵۰ سال یک بار یک زلزله بزرگ رخ می دهد و با توجه به اینکه بزرگترین زلزله در تهران در ۱۷۰ سال گذشته رخ داده است باید خود را برای وقوع زلزله بزرگ در کلانشهرها آماده کنیم.» نوربخش غلامی، استاد دانشگاه تهران و زمین شناس، در سال ۱۳۸۹ پیش بینی کرده که طی چند سال آینده زلزله ای با مقیاس ۷ ریشتر در تهران اتفاق بیفتد که نتیجه آن فاجعه ای مخرب تر از بم خواهد بود، و بحرانی ایجاد می شود که شاید در هیچ کجای دنیا مشابه آن اتفاق نیافتاده باشد.[۱۰]
از طرف دیگر محمدرضا حاتمی عضو پژوهشگاه زلزله مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران می گوید: «شاید دولتی بخواهد جمعیت را در سطح کشور پراکنده کند... ولی اینکه تهران زلزله خیز است، در آن شکی وجود ندارد. امکان وقوع زمین لرزه در تهران را هیچ کس نمی تواند پیش بینی کند، کما اینکه کسی نمی تواند بگوید زلزله نخواهد آمد.»[۱۰]
با خوندن این متن یاد فیلم ۲۰۱۲ افتادم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوست عزیز چه خبره دیگه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین چند وقت پیش یه بازی من آنتی میج بودم اصلا نتونستم خوب فارم کنم و کریپ بزنم
تو لاین تاید هانتر جلوم بود هی 3 میزد هم خونم کم میشد هم دمیج منفی میشدم
بلادسیکر تیم شون هم با کمک sven هر دقیقه کیل میگرفت خیلی شاخ شده بود
وقتی ما لول 8 بودیم بلاد لول 13 شده بود و سنگ و یاشا و مانکی و ملت استورم داشت ولی .... !!!
با اینکه اون همه آیتم داشت و تو لول از ما جلوتر بود من با آنتی رفتم یه تاور انداختم و یکمی هم جنگل فارم کردم ( به زور )
و اسپلش و یاشا و التیمت ارب خریدم
باورت نمیشه ولی با همون اسپلش و مانتای ناقص بلادسیکر رو تک به تک میزدم !!!
به جرئت بهت میگم بلادسیکر حتی اگه خودش رو بکشه و مین 15 مانکی و سنگ یاشا بیاره و 3 تا تاور هم بندازه و 20 تا کیل هم بگیره از هارد کری تیم حریف که فقط 2 آیتم درست حسابی داره میخوره !!!
واقعا افتضاح ترین هیروی لیت گیم هست بلاد
بعدشم تو بازی ای که سطحش بالا باشه هارد کری با 2 تا ساپورتر میره سیف لاین جلوی فقط یه هیرو
تا حد مرگ هم کریپ میزنه
و بلاد دیگه هیچ غلطی نمیتونه کنه
حالا میگیم بلاد رفت هیروهای لاین های دیگه رو گنک کرد ولی بازم فایده ای نداره چون هرچقدر بلاد جلو بیفته همون یه هارد کری پا بگیره بلاد رو میزنه
یکی مثل همون ووید فقط کافی است یه اسپلش, ماسک و کریت بیاره
بلاد فول رو توی کرونوس میزنه
اسپلش آوردن هم که کار 10 مین هست تو سیف لاین
یا اسپکتر یه ونگارد, دیفوسال و مانتا که بیاره دیگه بلاد باید هرجا اسپک رو دید سریع فرار کنه
بعد شما که میگی بلاد سلاخی میکنه
من باشم جلوش هاسکار یا لژیون پیک میدم خود بلاد رو سلاخی میکنم
ویرایش توسط Deadking : 08-31-2015 در ساعت 05:32 AM
last patch 104 days ago
نه خبری از reborn هست نه پچ جدید بازی یک نواخت شده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بخاطر اینکه علاوه بر تغییرات دارن روی هیرو جدید و reborn همزمان کار میکنن قبلش هم دغدغه ti بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پچ جدید من امیدوارم هیچوقت نیاد !
دوباره میان جای آیتم هارو عوض میکنن یه ماه طول میکشه عادت کنیم
من هنوزم بعضی وقتا میخوام Void Stone بخرم اشتباهی میرم شاپ مخفی
ویرایش توسط Deadking : 08-31-2015 در ساعت 09:36 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©